Ν. Δένδιας: Παραμυθία τα περί καθαρής εξόδου

«Παραμυθία» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ χαρακτηρίζει τα περί καθαρής εξόδου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Β’ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας.

Σε συνέντευξή του στον Φιλελεύθερο, ο κ. Δένδιας αποδίδει την «αντοχή» που επιδεικνύει ο ΣΥΡΙΖΑ στα «καθεστωτικά χαρακτηριστικά» που επέβαλε με τη σύμπραξη των ΑΝΕΛ, καθώς και στους διορισμούς από το παράθυρο.

«Η ομολογία κυβερνητικών στελεχών άλλωστε ότι «έχουν την κυβέρνηση αλλά όχι και την εξουσία» αποκαλύπτει τα σχέδιά τους για άλωση των Θεσμών με κάθε μέσο και χωρίς ενδοιασμούς σημειώνει, ενώ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, με αφορμή το φιάσκο με τις φρεγάτες και τους χειρισμούς της κυβέρνησης.

«Πραγματικά, θα αδικούσα τον όρο ‘θέατρο του παραλόγου’, το οποίο είναι μία μορφή Τέχνης, αν τον παρομοίαζα με τα όσα σουρεαλιστικά βιώνουμε καθημερινά στη χώρα», λέει χαρακτηριστικά.

Για τον Ρουβίκωνα και τη γενικευμένη κατάσταση ανομίας, ο κ. Δένδιας τονίζει ότι η εξήγηση δεν μπορεί να είναι άλλη από τις ιδεοληψίες της κυβέρνησης που την κρατούν δέσμια θορυβούντων μειοψηφιών, με τις οποίες βρίσκονταν κάποτε μαζί στα πεζοδρόμια.

Όσον αφορά το αφήγημα της κυβέρνησης περί «καθαρής» εξόδου από το μνημόνιο κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι για μία ακόμη φορά ότι δεν έχει συναίσθηση της πραγματικότητας και ότι δεν αντιλαμβάνεται ότι βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με την πραγματική κατάσταση της οικονομίας της καθημερινότητας, η οποία νοσεί βαρύτατα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα