Ν.Βούτσης σε ΧΑ :Δημοκρατία 100% απέναντι σε αυτούς που την αρνούνται(Βίντεο)

Σκηνικό έντασης προς χάριν εντυπώσεων επιχείρησε να δημιουργήσει ο  βουλευτής της ΧΑ, κ. Κασιδιάρης. Αρνήθηκε να κατέβει από το βήμα και ο Πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης αναγκάστηκε να του αφαιρέσει τον λόγο. Ο Ν. Βούτσης απαντώντας στον βουλευτή της Χ.Α. ενημέρωσε ότι όλα τα στοιχεία που ανέφερε έχουν ακουστεί στο δημόσιο λόγο. Δεν υπήρξε ποτέ καμία λογοκρισία, για κανένα πρόσωπο. “Δημοκρατία 100% απέναντι σε αυτούς που την αρνούνται” είπε ο κ. Βούτσης σημειώνοντας ότι ο εισηγητής της Χ.Α. μίλησε επί εικοσαλέπτου.

Δεν μπορούσε να κατανοήσει ο Ηλίας Κασιδιάρης ότι εφόσον ο χρόνος αγόρευσής του είχε ολοκληρωθεί, έπρεπε να κατέβει από το βήμα για να μιλήσει ο επόμενος βουλευτής. Παρά τις επίμονες προτροπές του προέδρου της Βουλής να επανέλθει στην τάξη, εκείνος ωρυόταν, κάνοντας λόγο για φίμωση.

Ο πρόεδρος της Βουλής παρενέβη δεκάδες φορές, προσπαθώντας να εξηγήσει στον χρυσαυγίτη βουλευτή ότι έπρεπε να κατέβει. Εκείνος όμως δεν έδειχνε να καταλαβαίνει.

Αυτό δεν πτόησε ιδιαίτερα τον χρυσαυγίτη βουλευτή, συνεχίζοντας με στεντόρεια φωνή για περίπου ένα λεπτό ακόμα την αγόρευσή του.

Εν τέλει, κατέβηκε, αναφέροντας πως είναι η δεύτερη απόπειρα φίμωσης της Χρυσής Αυγής, μετά την απόφαση της ΕΡΤ να μην μεταδίδει εκδηλώσεις του συγκεκριμένου κόμματος.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα