Ν. Βούτσης :«Πέφτουν οι μάσκες»

Βουτσης

Ο  υπουργός  Εσωτερικών Νίκος Βούτσης παρεμβαίνοντας στην συζήτηση που διεξάγεται στην Ολομέλεια της Βουλής σχετικά με το νομοσχέδιο για την ιθαγένεια,  σχολίασε  τα όσα είπε κατά της Ελλάδος ο ηγέτης του Λαϊκού Κόμματος στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κ. Βέμπερ  και έκανε το εξής σχόλιο «Πέφτουν οι μάσκες».

Ο Ν. Βούτσης εξαπέλυσε επίθεση στον Βέμπερ, ο οποίος, όπως ανέφερε ο υπουργός, υποστήριξε ότι η Ελλάδα τάχατες απείλησε ότι θα γεμίσει την Ευρώπη με μετανάστες.«Αυτή η απειλή δεν μας εκφράζει. Δεν την έχουμε διατυπώσει γιατί έχουμε πάγιες αξιακές αντιλήψεις και για τους μετανάστες και για την στρατηγική πορεία της Ευρώπης», τόνισε

«Στο Ευρωκοινοβούλιο ήταν ηγέτες κρατών που αρνήθηκαν να συμφωνήσουν με το ελάχιστο της θετικής στροφής που πρότεινε ο Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος για το ζήτημα της αντιμετώπισης της μετανάστευσης. Γι’ αυτές τις χώρες δεν συγκαλείται σύνοδος των «28» για να τιμωρηθούν. Δεν υπάρχει θέμα αλληλεγγύης», σχολίασε ο Υπουργός Εσωτερικών.

Επιπλέον,ο Ν. Βούτσης απάντησε στο επιχείρημα των δανειστών κατά του δημοψηφίσματος: «Η Δημοκρατία των 18 απέναντι στη Δημοκρατία του ενός που έκανε δημοψήφισμα. Τι υποκρισία, Θεέ μου. Ποιος εμπόδισε οποιοδήποτε από αυτά τα κράτη να εκφράσει την άποψή του; Αντίθετα πάντα όποιο κράτος αποφάσιζε να διεξάγει δημοψήφισμα είχε απέναντί του αυτήν την ελίτ» υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα