Ν.Βούτσης:Ζητώ άμεση επανόρθωση και αποκατάσταση της αλήθειας

Nikos Libertas / SOOC

Με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Ν.Δ. κ. Βασίλη Κικίλια, στις οποίες ισχυρίστηκε ότι ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ν. Βούτσης είχε δηλώσει ότι «Έχουμε 198 Βουλευτές για να ψηφίσουμε από την επόμενη Βουλή την απλή αναλογική και εννοούσε και τους Βουλευτές της Χρυσής Αυγής», ο Πρόεδρος της Βουλής απαντώντας τόνισε:

«Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Κικίλιας προέβη σήμερα, με απαράδεκτη προχειρότητα, σε μία δήλωση που διακρίνεται από καταφανή ψευδολογία και δείχνει πρωτοφανή πολιτική εμπάθεια, αφού επικαλείται «δήλωσή μου» που δεν υπήρξε ποτέ.

Ζητώ την άμεση επανόρθωση και την αποκατάσταση της αλήθειας εκ μέρους του . Άλλωστε, όλοι γνωρίζουν ότι ήταν η Ν.Δ. εκείνη που μαζί με την Χ.Α. καταψήφισαν το σχέδιο νόμου για την απλή αναλογική στη σχετική ψηφοφορία. Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.»

Αξίζει να σημειωθεί πως ο εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε δηλώσει νωρίτερα σήμερα σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε: «αυτό το μπρος-πίσω και τα μισόλογα Παρασκευόπουλου, δεν μπορούν να ξεπλύνουν το παρελθόν και άρα και θα το αποδείξω τις διαχρονικές υπόγειες διαδρομές, που φαίνεται ότι υπάρχουν, μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και της Χ.Α.. Το 2014, ψήφισαν μαζί για να ρίξουν την κυβέρνηση Σαμαρά, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και να οδηγηθούμε σε εκλογές. Λίγο μετά ο πρόεδρος της Βουλής ο κ. Βούτσης, είπε έχουμε 198 βουλευτές για να ψηφίσουμε, από την επόμενη Βουλή την απλή αναλογική, εννοούσε και τις ψήφους της Χ.Α. Λίγο μετά από αυτό, είχαμε διάφορα δούναι και λαβείν, με αποκορύφωμα το ταξίδι του κυρίου Καμένου με τον κ. Κασιδιάρη και τους βουλευτές της συμπολίτευσης, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στο Καστελλόριζο».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα