Ν.Βούτσης:«Δεν έχει κανείς να κερδίσει από ρήγματα στην Αριστερά»

 

voutsis

Ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης μιλώντας στο Mega αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην  πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου λέγοντας «Τα προσκόμματα της Προέδρου της Βουλής, με τον μανδύα της τυπολατρίας, δεν βοηθούν κανέναν… Έχουμε πιο σοβαρά πράγματα να ασχολούμαστε. Δεν μας τιμά να αναλωνόμαστε σε θεσμική τυπολατρία που είναι στα όρια του προσχήματος, δεν χρειάζεται διαπραγμάτευση επί του αυτονόητου στη Βουλή».

 

Παράλληλα,ο κ.Βούτσης αναφερόμενος στις εκλογές είπε «δεν είναι στις προθέσεις μας οι εκλογές το Σεπτέμβριο, θα θέλαμε να φτάσουμε μέχρι τη συζήτηση για το χρέος, τουλάχιστον μέχρι το Νοέμβριο. «Από ‘κει και πέρα το Σύνταγμα θα το πει τι θα γίνει» διευκρίνισε ο υπουργός Εσωτερικών.

Επίσης,ο κ.Βούτσης εξήγησε «Πώς θα συνεχιστεί η διακυβέρνηση; θα έρχεται εφαρμοστικός νόμος θα ψηφίζουμε με την αντιπολίτευση και για τα άλλα μέτρα θα ψηφίσαμε με 162; κανείς δεν θα το δεχόταν αυτό». Όσον αφορά τους διαφωνούντες δήλωσε ότι «δεν έχει κανείς να κερδίσει από ρήγματα στην Αριστερά… Ελπίζω να αποφευχθούν τα ρήγματα ακόμα και την ύστατη ώρα. Να μην πέσει η κυβέρνησης της Αριστεράς από βουλευτές της Αριστεράς» σημείωσε με νόημα, συμπληρώνοντας πάντως ότι στον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει λογική διαγραφών

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα