Ντ. Μπακογιάννη: Ο Πρωθυπουργός επέλεξε να καλύψει τον κ. Καμμένο

Μιλώντας στην εφημερίδα «Realnews», η βουλευτής της Ν.Δ. έκανε λόγο για άτακτη φυγή των κυβερνώντων, τους οποίους κατηγόρησε ότι «χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία την πρόταση του κ. Φίλη που ζητεί για ανθρωπιστικούς λόγους να μην υλοποιηθεί η συμφωνία, θα την “ακυρώσουν”, για να αποφύγουν τις ποινικές ευθύνες».

Συνυπεύθυνο ηθικά, νομικά και πολιτικά για την υπόθεση πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, χαρακτήρισε η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, καταλογίζοντάς του ότι «επέλεξε να καλύψει πλήρως» τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Realnews», η βουλευτής της Ν.Δ. έκανε λόγο για άτακτη φυγή των κυβερνώντων, τους οποίους κατηγόρησε ότι «χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία την πρόταση του κ. Φίλη που ζητεί για ανθρωπιστικούς λόγους να μην υλοποιηθεί η συμφωνία, θα την “ακυρώσουν”, για να αποφύγουν τις ποινικές ευθύνες».

«Πάντως, θέλω να επισημάνω ότι αν κάποιος προσπαθήσει να διαρρήξει το σπίτι σας και τον πιάσετε δεν σημαίνει ότι είναι αθώος και ότι δεν συνέβη τίποτα», συμπλήρωσε η βουλευτής της Ν.Δ.

Αναφερόμενη στον Πρωθυπουργό, διερωτήθηκε τι μπορεί να πει «σε αυτούς που τον ψήφισαν επειδή πίστεψαν ότι θα εφάρμοζε σεισάχθεια στα δάνεια; Και τι να πει σε αυτούς που σήμερα πλειστηριάζεται η πρώτη κατοικία τους; Τι να πει σε αυτούς που τους κόβει το ΕΚΑΣ και στους κοινωνικά αδύναμους που τους κόβει τα επιδόματα;».

«Δεν μπορεί να πει τίποτα γι’ αυτό ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα», πρόσθεσε η κ. Μπακογιάννη.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα