Νοτοπούλου: Κρατάμε ξανά το μέλλον στα δικά μας χέρια

Η κυβέρνηση δίνει τη μάχη των αλλαγών, τόνισε μεταξύ άλλων η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου κατά την ομιλία της από το βήμα της 83ης ΔΕΘ, επισημαίνοντας ότι η φετινή διοργάνωση πραγματοποιείται σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο διεθνές περιβάλλον, μέσα στο οποίο εργαζόμαστε για την εδραίωση πόλων ειρήνης και σταθερότητας και η οποία συμπίπτει με το τέλος των προγραμμάτων μετά από μια μακρά περίοδο με πολλαπλές επιπτώσεις.

Η κα Νοτοπούλου πρόσθεσε, σύμφωνα με ert.gr, ότι η κυβέρνηση, διατηρώντας ακέραιες τις αξιακές της αναφορές, κατάφερε να επαναφέρει τη χώρα και την οικονομία σε συνθήκες σταθερότητας, ανοίγοντας τον δρόμο για μια ανάπτυξη με κοινωνική δικαιοσύνη.

«Είναι πια η στιγμή που μπορούμε να πούμε ότι κρατάμε ξανά το μέλλον στα δικά μας χέρια και είμαστε εμείς που θα διαμορφώσουμε το αύριο», είπε χαρακτηριστικά και αναφέρθηκε εκτενώς στο ρόλο της Βόρειας Ελλάδας και τη σημασία που έχει για την κυβέρνηση η ενίσχυση του γεωστρατηγικού της ρόλου στα Βαλκάνια και την Ευρώπη.

«Τώρα είναι η ώρα να μετατρέψουμε τα κουφάρια των βιομηχανικών κτηρίων, σε ζωντανές παραγωγικές δυνάμεις» είπε με έμφαση.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα