Νοικιάζεις σπίτια μέσω AirBnb; Δες εδώ τι μπορούν να σου ζητήσουν οι επίδοξοι επισκέπτες

Σπίτια με καρχαρίες, κελάρια, ιδιωτικούς ζωολογικούς κήπους και ελικοδρόμια είναι ορισμένες μόνο από τις εντυπωσιακές και συχνά εξωπραγματικές απαιτήσεις των βαθύπλουτων για …απολαυστικές διακοπές. Πως όμως ικανοποιούνται όλες αυτές οι ασυνήθιστες, επιθυμίες;

Μέσω του Stay One Degree μια διαδικτυακή πλατφόρμα η οποία όμως απευθύνεται σε πολυεκατομμυριούχους. Με τον ίδιο τρόπο που αποφεύγουν τις πολυσύχναστες «τουριστικές παγίδες», οι πλούσιοι αποφεύγουν και τις πολυσύχναστες διαδικτυακές πλατφόρμες, δημιουργώντας τους δικούς τους ψηφιακούς κόσμους. Όπως είναι αναμενόμενο οι πελάτες που χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο site έχουν εξωφρενικές απαιτήσεις διακοπών. Μάλιστα, όπως λένε άνθρωποι του Stay One Degree, όταν πρόκειται για διακοπές, οι δισεκατομμυριούχοι συνήθως ξέρουν πώς να φτάνουν την υπερβολή στον απόλυτο υπερθετικό βαθμό.

Το Stay One Degree είναι κάτι σαν το Airbnb αλλά μόνο για πλούσιους, και το οποίο αναλαμβάνει να τους βρίσκει πολυτελή ακίνητα για διακοπές σε όλο τον κόσμο. Είναι τουλάχιστον εντυπωσιακά αυτά που πολλοί πλούσια απαιτούν και φυσικά πετυχαίνουν να έχουν στις διακοπές τους.

Για τους «κανονικούς» ανθρώπους η πολυτέλεια μπορεί να περιορίζεται σε ένα ακριβό δωμάτιο ενός πεντάστερου ξενοδοχείου με θέα τη θάλασσα, ή σε ένα γεύμα με σαμπάνια, χαβιάρι, λευκή τρούφα ή κάτι τέτοιο. Αυτά όμως δεν είναι τίποτα μπροστά στις «χρυσές» απαιτήσεις των δισεκατομμυριούχων.

Η λειτουργία του site ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2017 και έχει σήμερα 10.000 μέλη, τα οποία έχουν πρόσβαση σε πάνω από 1.000 χλιδάτα ακίνητα σε 54 χώρες.

Οι 10 πιο υπερβολικές απαιτήσεις για το 2018

Τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την περίοδο 2017-2018 αποτυπώνουν τις εξωφρενικές απαιτήσεις των πελατών.

  • Σπίτι με εσωτερική πισίνα και καρχαρίες να κολυμπούν μέσα.
  • Δωμάτιο πανικού που να συνδέεται με το master υπνοδωματίου.
  • Ελικοδρόμιο στον κήπο του σπιτιού. Το τελευταίο έτος σημειώθηκε αύξηση κατά 500% στη ζήτηση σπιτιών με ελικοδρόμια προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να μην χρησιμοποιούν δημόσια αεροδρόμια.
  • Ζωγράφος στο σπίτι που θα φτιάχνει τα πορτρέτα των μελών της οικογένειας στις διακοπές τους.
  • Ειδικά κελάρια με κρασιά Μπορντό ηλικίας 30 ετών και ουίσκι ηλικίας 50 ετών.
  • Αλεξίσφαιρες τζαμαρίες σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού.
  • Ιδιωτική παραλία.
  • Τα δενδρόσπιτα στον κήπο για τα παιδιά (με πλήρεις ανέσεις, όπως ηλεκτρικό ρεύμα, τρεχούμενο νερό, κινηματογράφο και αίθουσα παιχνιδιών).
  • Ένας ιδιωτικός ζωολογικός κήπος με ζωντανά εξωτικά ζώα. Συνήθως προτιμούν τίγρεις.
  • Εξατομικευμένες ντουλάπες κατά την άφιξη των επισκεπτών. Διαθεσιμότητα στυλίστα και κομμώτριας.
Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα