Νικολόπουλος: Χωρίς αποτέλεσμα το “λουκέτο” στο ποδόσφαιρο, αν δεν εφαρμοστεί ο νόμος

Επίκαιρη ερώτηση προς τον πρωθυπουργό και τον αρμόδιο υφυπουργό κατέθεσε ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, Νίκος Νικολόπουλος αναφορικά με τις τελευταίες αποφάσεις στο χώρο του ποδοσφαίρου υποστηρίζοντας ότι “το “λουκέτο” στο ποδόσφαιρο δεν θα έχει ούτε αυτήν τη φορά αποτέλεσμα αν δεν εφαρμοστεί ο νόμος για τους ταραξίες”.

Στην ερώτησή του ο κ. Νικολόπουλος χαρακτηρίζει την απόφαση “Φαρσοκωμωδία” λέγοντας τα εξής: “Αν δεν μας απατά η μνήμη, η τωρινή είναι η 5η φορά, τα τρία τελευταία χρόνια, που ελήφθη απόφαση για επ’ αόριστο διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Η διαπίστωση είναι ότι η κάθε επόμενη φορά βρίσκει σε χειρότερη κατάσταση το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο από την προηγούμενη”.

Ο Νίκος Νικολόπουλος ερωτά τον πρωθυπουργό και τον αρμόδιο υφυπουργό Αθλητισμού: “Εάν έχουν τη βούληση, σε συνεργασία με τη FIFA και την UEFA, να αποβληθούν οι ελληνικές ΠΑΕ από τις διεθνείς διοργανώσεις και αν είναι εφικτό να εξαιρεθεί η Εθνική Ελλάδος” και “αν σκοπεύουν να εφαρμόσουν τα άρθρα, ιδίως, 1, 2, 3 και 5 του Ν. 4326/15, να κόψουν τον ομφάλιο λώρο ανάμεσα στις ΠΑΕ και τους οργανωμένους οπαδούς και να εφαρμόσουν πάραυτα το VAR για τη λήψη δίκαιων διαιτητικών αποφάσεων”.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα