Νετανιάχου: Δεν είμαστε σε διένεξη με τον ιρανικό λαό, μόνο με το καθεστώς – Συλλυπητήρια για τους 66 νεκρούς

Το αεροσκάφος που εκτελούσε εσωτερική πτήση κατέπεσε σε ορεινή περιοχή στο νοτιοδυτικό Ιράν λίγη ώρα αφότου είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο της Τεχεράνης.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου συλλυπήθηκε τις οικογένειες των 66 επιβαινόντων στο αεροσκάφος που συνετρίβη στο Ιράν, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον ιρανικό λαό αλλά με το καθεστώς της χώρας.

“Επωφελούμαι από αυτήν την ευκαιρία για να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των 66 πολιτών που έχασαν τη ζωή τους στο αεροπορικό δυστύχημα σήμερα” είπε, σε μια αποστροφή της ομιλίας του στη Σύνοδο του Μονάχου για την Ασφάλεια. Δεν είμαστε σε διένεξη με τον ιρανικό λαό, μόνο με το καθεστώς, συνέχισε.

Το αεροσκάφος που εκτελούσε εσωτερική πτήση κατέπεσε σε ορεινή περιοχή στο νοτιοδυτικό Ιράν λίγη ώρα αφότου είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο της Τεχεράνης. Τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστα, ωστόσο στην περιοχή αυτή τις τελευταίες ώρες επικρατούσε σφοδρή χιονοθύελλα που ενδέχεται να συνέβαλε στη συντριβή του

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα