Νεκρός σε τροχαίο ο εκδότης Μαυρίκος

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της πυρκαγιάς σε ΙΧ αυτοκίνητο στην Αττική Οδό, μέσα στο οποίο απανθρακώθηκε ο οδηγός του.

Όπως προέκυψε από τη μέχρι στιγμής έρευνα για το συμβάν, το αυτοκίνητο, ένα πολυτελές Porsche Cayenn, ανήκει στη σύζυγο του εκδότη της εφημερίδας «Ακρόπολη», Παναγιώτη Μαυρίκο, ο οποίος είχε συληφθεί πριν απο λίγο καιρό, μαζί με ακόμη δύο δημοσιογράφους, κατηγορούμενοι για εκβίαση σε βάρος ΔΕΚΟ.

Από τον σωματότυπο του άνδρα που ανασύρθηκε απανθρακωμένος από το ΙΧ στην Αττική Οδό, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ δεν αποκλείουν να είναι ο εκδότης, ο οποίος ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αλλά οριστική απάντηση για την ταυτότητα του θύματος θα δοθεί απο την εξέταση DNA, καθώς το πτώμα δεν είναι αναγνωρίσιμο.

Το βέβαιο είναι ότι δεν υπήρξε τροχαίο δυστύχημα, γεγονός που αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την ανάφλεξη του αυτοκινήτου.

Όπως έγινε γνωστό από αρμόδιο αξιωματικό, στο βίντεο από την κάμερα της Αττικής Οδού φαίνεται ότι το πολυτελές τζιπ σταματάει στην άκρη του δρόμου, στην αριστερή πλευρά του ρεύματος κυκλοφορίας προς Ελευσίνα, ενώ έχει τυλιχθεί στις φλόγες.

Σύμφωνα με μία μαρτυρία στους άνδρες της Τροχαίας, οι οποίοι έφτασαν πρώτοι στο σημείο, το όχημα πήρε φωτιά εν κινήσει και στη συνέχεια σταμάτησε αριστερά όπου ακούμπησε στο στηθαίο, με αποτέλεσμα, πιθανότατα, να εγκλωβιστεί ο οδηγός και να βρει τραγικό θάνατο. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβαστικής, το οποίο έσβησε τη φωτιά, αλλά το όχημα, ήδη, είχε σχεδόν καταστραφεί και ο οδηγός είχε απανθρακωθεί.

Το όχημα εξετάζεται από συνεργείο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, προκειμένου να εξακριβωθεί τι προκάλεσε την πυρκαγιά και εάν πρόκειται για δολιοφθορά ή άλλη αιτία, ενώ την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα