Νεκρός και άλλος οδηγός ταξί-Συνελήφθη ο δράστης

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, συνελήφθη ο δράστης της χθεσινής δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί στην Καστοριά.

Πρόκειται για έναν αστυνομικό, ο οποίος υπηρετούσε στο παρελθόν στην Αθήνα και τα τελευταία χρόνια ήταν στην Καστοριά. Ο αστυνομικός μάλιστα συμμετείχε και στις έρευνες της αστυνομίας.

Νεκρός σε ερημική τοποθεσία στην Λεύκη Καστοριάς βρέθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής ένας οδηγός ταξί που σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, φαίνεται να φέρει δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο, το ένα στην κροταφική χώρα. Η περιοχή είχε αποκλειστεί από την αστυνομία και άνδρες των εγκληματολογικών ερευνών της ασφάλειας Κοζάνης διενεργούσαν ελέγχους τόσο το σημείο όπου βρέθηκε ο άτυχος οδηγός αλλά και το ταξί που ήταν σταματημένο δίπλα του.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ερημική τοποθεσία εκτός πορείας του επαρχιακού δρόμου Λεύκης -Κορομηλιάς δίπλα στο ποτάμι και ο άτυχος οδηγός σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο.

Οι έρευνες ξεκίνησαν μετά την αναφορά της οικογένειας στην αστυνομία αφού από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής ο 52χρονος δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις.

Σύμφωνα με την αστυνομία στο σημείο αναμένεται και ο ιατροδικαστής όπου θα εξετάσει τη σορό του άτυχου άνδρα προκειμένου να αποφανθεί για τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα