ΝΔ: Τι έκανε δικηγόρος ειδικός στις offshore στο Μαξίμου;

cb799ec6a516225caf9c0c83044b8457Εξηγήσεις από τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά ζητά η ΝΔ σχετικά με τα όσα αναφέρει κυριακάτικη εφημερίδα περί επίσκεψης δικηγόρου των Panama Papers στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Μετά και το σημερινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας ‘Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής’ που δημοσιεύει τη φωτογραφία Κύπριου δικηγόρου ο οποίος ειδικεύεται στην δημιουργία εξωχώριων εταιριών και περιλαμβάνεται στα Panama Papers να αποχωρεί από το Μέγαρο Μάξιμου, ο κ. Τσίπρας οφείλει πολλές εξηγήσεις στον ελληνικό λαό.

» Τη στιγμή, μάλιστα, που ο κ. Τσίπρας προσπαθούσε να πείσει τους πολίτες για την προσήλωσή του στον αγώνα κατά της διαπλοκής στη σχετική συζήτηση στη Βουλή, μαθαίνουμε ότι ο εν λόγω δικηγόρος με το ‘πλούσιο βιογραφικό’ βρίσκονταν στο Μέγαρο Μαξίμου.

» Άραγε, τι ακριβώς έκανε; Με ποιον ή ποιους συναντήθηκε και ποιες είναι οι σχέσεις του κ. Αρτεμίου με τους κυρίους Τσίπρα και Παππά;

» Γιατί ο κ. Τσίπρας που προκλήθηκε από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του προσώπου ή των προσώπων που βρίσκονται πίσω από την εταιρεία Atlas Cyprus International Trust η οποία είναι μέτοχος της Αυγής;

» Γιατί εξακολουθούν να σιωπούν; Τι κρύβουν; Ποιον ή ποιους προστατεύουν; Οι κύριοι Τσίπρας και Παππάς δεν μπορούν να κρύβονται άλλο. Οφείλουν να δώσουν καθαρές απαντήσεις και να μας πουν τι γύρευε η ‘αλεπού στο παζάρι’».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα