ΝΔ: Συνέδριο αρχών και θέσεων τον προσεχή Νοέμβρη

Η Νέα Δημοκρατία οδηγείται στα τέλη του προσεχούς Νοεμβρίου, σε συνέδριο αρχών και θέσεων όπως ανακοίνωσε από το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής, ο γραμματέας της παράταξης, Λευτέρης Αυγενάκης.

“Θα είναι ένα συνέδριο που θα σφραγίσει την πορεία της Νέας Δημοκρατίας προς τη νίκη. Ένα συνέδριο εθνικής αυτοπεποίθησης όπου όλοι μαζί θα ξαναπιάσουμε το νήμα της ελπίδας”, τόνισε ο κ. Αυγενάκης, χαρακτηρίζοντας, παράλληλα, ως ένα ακόμα καίριο ορόσημο για την οδό Πειραιώς τη ΔΕΘ, όπου θα υπάρχει δεκαήμερο πρόγραμμα περιοδειών και τοπικών εκδηλώσεων με τη συμμετοχή τομεαρχών, βουλευτών, μελών της Πολιτικής Επιτροπή και γραμματέων σε όλη την Βόρεια Ελλάδα, το οποίο θα κορυφωθεί με την ομιλία του κ. Μητσοτάκη στις 17 Σεπτεμβρίου.

“Έχουμε μια κυβέρνηση που διαμορφώνει μια νέα κατάσταση στην κοινωνία συνολικά. Επικροτεί τους λίγους, την ήσσονα προσπάθεια, την λίγη δουλειά, τις εύκολες λύσεις. Κυνηγά εκείνους που δεν την ψήφισαν και ψεύδεται απέναντι σε εκείνους που την ψήφισαν. Έχουμε μια κυβέρνηση που βάζει συνεχώς τον πήχη της μετριότητας χαμηλά, και περνά από κάτω. Μια κυβέρνηση που διαμορφώνει διαρκώς ένα αίσθημα εθνικής ήττας, που κλονίζει την αυτοεκτίμηση των πολιτών. Μας πείθουν ότι είμαστε παρίες, οριστικά νικημένοι, χωρίς καμία προοπτική.

Τίποτα από αυτά δεν αποδεχόμαστε. Απέναντι σε αυτή την Κυβέρνηση της αποτυχίας και της οπισθοχώρησης δημιουργείται σήμερα ένα διακριτό, συμπαγές και μαζικό κοινωνικό μέτωπο. Ένα μέτωπο ελπίδας. Ένα μέτωπο αληθινής πρωτοπορίας με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Την παράταξή μας διαπνέει ένας σαρωτικός άνεμος πνευματικής και οργανωτικής αναζωογόνησης”, τόνισε ο κ. Αυγενάκης.

Όπως σημείωσε, από την ανακοίνωση της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών, τον περασμένο Νοέμβριο μέχρι και σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί 12 κύκλοι σε όλη την Ελλάδα, με περισσότερες από 210 ώρες διδασκαλίας. “Η επιμόρφωση των στελεχών μας και η επένδυση στη γνώση αποτελεί σημαντική προτεραιότητα. Διότι είναι οξυγόνο για την παράταξη. Όπως οξυγόνο για την παράταξη σήμερα, και για την κοινωνία και τη δημοκρατία μας αύριο είναι όλα εκείνα τα νέα στελέχη που έρχονται στη Νέα Δημοκρατία μαζί με το υπάρχον εξαιρετικό στελεχιακό δυναμικό με την έναρξη λειτουργίας του Μητρώου Στελεχών του Κόμματος. Στο Μητρώο, μέχρι σήμερα έχουν κατατεθεί περίπου 3.000 βιογραφικά, με μέσο όρο ηλικίας των συμμετεχόντων τα 42 έτη. Έχουν ήδη διεξαχθεί 1.200 συνεντεύξεις, για τις οποίες έχουν αφιερωθεί 900 ώρες, από δέκα διαφορετικές ομάδες, στις οποίες μετέχουν 32 αξιολογητές”, επεσήμανε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Αυγενάκης κάλεσε τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης να δώσουν συντονισμένα τη μάχη στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές Α’ και Β’ βαθμού. “Δίνουμε βάρος στην Αυτοδιοίκηση γι’ αυτό και πρέπει να γίνουν οι καλύτερες επιλογές. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε τη διάσπαση δυνάμεων και τον τοπικό διχασμό της εκλογικής μας βάσης. Ζήτησα ήδη από τους συναδέλφους βουλευτές και ζητάμε βεβαίως απ’ όλα τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής προτάσεις και παρατηρήσεις ακόμη και για τον πλέον απομακρυσμένο Δήμο της χώρας”, ανέφερε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα