ΝΔ: Στην κυβέρνηση ας μην ψάχνουν τρόπους για να καλύψουν το σκάνδαλο Καμμένου

Η κυρία Ξαφά δεν έχει καμία σχέση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ούτε με τη Νέα Δημοκρατία, σημειώνουν πηγές της Πειραιώς, σε απάντηση δημοσιεύματος που ανέφερε πως η κα Ξαφά συναντήθηκε με επενδυτές στο Λονδίνο και εμφάνισε την Ελλάδα στα όρια της κατάρρευσης.

«Στην κυβέρνηση ας μην ψάχνουν τρόπους για να καλύψουν το σκάνδαλο Καμμένου», σημειώνουν οι ίδιες πηγές.

Νωρίτερα, το Μαξίμου, αναφερόμενο στην Μιράντα Ξαφά, σημείωνε σε ανακοίνωσή του πως «ο κος Μητσοτάκης, αφού από την πρώτη στιγμή επένδυσε στην καταστροφή, απελπισμένος πια και απόλυτα πεπεισμένος ότι χωρίς καταστροφή δεν έχει καμιά ελπίδα πολιτικής επιβίωσης στέλνει τη σύμβουλό του στο εξωτερικό σε διατεταγμένη υπηρεσία, μήπως και καταφέρει να υπονομεύσει τη πορεία ανάκαμψης της οικονομίας.

Η διασπορά καταστροφολογικών ψευδών ειδήσεων, δεν είναι κάτι καινούργιο από πλευράς ΝΔ. Η μεθοδευμένη υπονόμευση, όμως, προς τους διεθνείς επενδυτές της ευστάθειας του τραπεζικού συστήματος την ώρα που η κυβέρνηση τους καλεί να επενδύσουν στα ελληνικά ομόλογα, συνιστά πράξη που εκφεύγει από τα όρια της πολιτικής και εισέρχεται στη σφαίρα της δικαιοσύνης. Ο λόγος για τη συνέχεια προφανώς της ανήκει».

Σημειώνεται πως σημερινό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών χαρακτήρισε την Μ. Ξαφά ως μυστικοσύμβουλο του Κυρ. Μητσοτάκη, σημειώνοντας ότι σε συνάντησή της με επενδυτές στο Λονδίνο εμφάνισε την Ελλάδα να βρίσκεται στα όρια της κατάρρευση

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα