ΝΔ προς ΠΑΣΟΚ:Ακόμη ηχεί στα αυτιά του λαού το «λεφτά υπάρχουν»

sima-nd-1«Ακόμη ηχεί στα αυτιά του ελληνικού λαού το “λεφτά υπάρχουν” του κ. Παπανδρέου, νυν προέδρου του ΚΙΔΗΣΟ», σχολίασε η Ν.Δ., απαντώντας στο ΠΑΣΟΚ,που κατηγόρησε κύκλους της δικαιοσύνης ότι κλείνουν τα μάτια για το πώς η χώρα έφθασε στο 1ο μνημόνιο.

«Δυστυχώς, για το ΠΑΣΟΚ, οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση», πρόσθεσε.

Την Τρίτη το ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι προκύπτουν σοβαρά ερωτηματικά από την αναίρεση των αθωωτικών αποφάσεων των αρμόδιων δικαστικών συμβουλίων και την εκ νέου παραπομπή σε δίκη του τέως προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου.

Κατηγόρησε «κύκλους της δικαιοσύνης» ότι για πολλοστή φορά «κλείνουν τα μάτια για το πώς φτάσαμε στην κρίση του 2009 και το ποιοι ευθύνονται για τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό και διώκουν αυτούς που απλά τον διαπίστωσαν».

«Η εμμονή αυτή σίγουρα εξυπηρετεί κάποιους επιχειρούμενους “πολιτικούς αρραβώνες”. Δεν εξυπηρετεί όμως την αλήθεια. Στην προσπάθεια της διαστρέβλωσης της αλήθειας Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑσυμφωνούν απόλυτα. Γι’ αυτό και δεν αποδέχθηκαν πρόσφατα την πρότασή μας για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει όλες τις εξελίξεις στην οικονομία από το 2001 μέχρι σήμερα», κατέληξε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα