ΝΔ: Περιοδείες ανά τη χώρα σχεδιάζει ο Β.Μεϊμαράκης

Έτοιμος να… οργώσει τη χώρα είναι ο πρόεδρος της ΝΔ, με στόχο να επανασυσπειρώσει τους ψηφοφόρους της Κεντροδεξιάς.

Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, ο κ. Μεϊμαράκης αμέσως μετά τον Δεκαπενταύγουστο θα ξεκινήσει περιοδεία σε διάφορες περιοχές της χώρας ενώ παράλληλα έχει θέσει σε εκλογική ετοιμότητα όλο τον κομματικό μηχανισμό.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραμένει σε επιφυλακή όλο το τελευταίο διάστημα, καθώς τόσο οι εξελίξεις επί των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς όσο και οι πολιτικές εξελίξεις που θα δρομολογήσει η επίτευξη της συμφωνίας, δεν επιτρέπουν εφησυχασμό.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, ο πρόεδρος της ΝΔ δεν αφήνει, σε συνομιλητές του, αμφιβολίες για τη στάση που θα τηρήσει το κόμμα στη Βουλή, για την ενεργό δηλαδή στήριξη μιας συμφωνίας που θα εξασφαλίζει την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη.

Ο κ. Μεϊμαράκης στο διάστημα που έπεται θα κινηθεί πάνω σε τρεις βασικούς άξονες:

  • Θα επιδιώξει να χρεώσει τα μέτρα του νέου μνημονίου στις πράξεις και παραλείψεις (κυρίως τις δεύτερες) της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου.
  • Σε περίπτωση εκλογών, θα υπογραμμίσει ότι αυτές διενεργούνται μόνο και μόνο για να αντιμετωπίσει ο Αλ.Τσίπρας την κατάσταση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.
  • Θα εντείνει το άνοιγμα προς το χώρο του Κέντρου και προς τη μεγάλη μερίδα των πολιτών που ψήφισαν «Ναι» στο δημοψήφισμα.
Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα