ΝΔ κατά Τζανακόπουλου: Προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση

Βολές κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου εξαπέλυσε η Πειραιώς με αφορμή τις δηλώσεις του κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών για τη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Εάν η κ. Μητσοτάκη θεωρεί ότι η πολιτική συζήτηση πρέπει να γίνεται μέσω εξωδίκων, τόσο εγώ, όσο και ο κ. Παππάς την καλωσορίζουμε» και συμπλήρωσε: «Αυτό όμως είναι ένδειξη αδυναμίας. Η κυρία Μητσοτάκη πρέπει να καταλάβει ότι είναι δημόσιο πρόσωπο και σύζυγος του αρχηγού της Αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρέπει να μάθει να δέχεται ερωτήσεις και κριτική».

Ο κ. Τζανακόπουλος επανέλαβε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρνείται να απαντήσει σε δεκάδες ερωτήματα που αφορούν τον ίδιο και το πόθεν έσχες του, για θέματα που αφορούν τη σύζυγό του, τις offshore, την υπόθεση με το δάνειο του Κήρυκα Χανίων, αλλά και για τις σχέσεις του Λευτέρη Αυγενάκη με υπόδικους. Κατέληξε, δανειζόμενος μια φράση που χρησιμοποίησε στην εξώδικο διαμαρτυρίας της η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ, λέγοντας: «Κυρία Μητσοτάκη, δεν είμαστε όλοι ίδιοι».

Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας ήρθε λίγες ώρες αργότερα: «Με αφορμή τις νέες συκοφαντίες του κ. Δημήτρη Τζανακόπουλου για το πόθεν έσχες της κυρίας Μαρέβας Γκραμπόφσκι, ενώ γνωρίζει, βέβαια, ότι υπάρχει τελεσίδικη απόφαση της βουλής, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Είναι προφανής η προσπάθεια του κυβερνητικού συκοφάντη να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση από το σκάνδαλο Τσίπρα – Καμμένου. Η Κυβέρνηση, ωστόσο, δεν θα ξεφύγει από τα ερωτήματα που έχουν οι πολίτες: Ποιος έβαλε μεσάζοντα σε μια διακρατική συμφωνία και γιατί χάθηκαν 66 εκ. ευρώ από τις ένοπλες δυνάμεις και τη χώρα;».

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα