ΝΔ: Η κυβέρνηση τα έκανε θάλασσα με τις φρεγάτες

Με τη φράση «η κυβέρνηση τα έκανε θάλασσα με τις φρεγάτες», σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία, το «φιάσκο» των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο ζήτημα της απόκτησης των δύο φρεγατών, τύπου FREMM, από τη Γαλλία.

Σε συνέχεια των δηλώσεων του κυβερνητικού εκπροσώπου Δ. Τζανακόπουλου, η ΝΔ σημειώνει ότι «είναι εξόφθαλμο ότι η Κυβέρνηση τα έκανε θάλασσα με τις φρεγάτες. Τουλάχιστον ας σιωπήσουν οι Υπουργοί, αντί να αδειάζει ο ένας τον άλλον, γιατί η χώρα κινδυνεύει να γίνει περίγελος και στο εξωτερικό».

Νωρίτερα, μιλώντας στη Βουλή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε την υπόθεση «φιάσκο» και επεσήμανε ότι «είναι πρωτοφανές για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα άλλα να λέει ο Τσίπρας, άλλα ο Καμμένος και άλλα ο Κουβέλης». «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο πρωθυπουργός στην συνομιλία του με τον κ. Μακρόν χάθηκε ξανά στη μετάφραση. θα πρέπει να καταλάβετε ότι η εξωτερική πολιτική και η άμυνα της χώρας δεν είναι παιχνίδι», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε ότι ο ένας υπουργός προσπαθεί να μπαλώσει τα όσα είπε ο άλλος και ότι το εθνικό κύρος της χώρας απειλείται από τον ερασιτεχνισμό της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα