ΝΔ: Η κυβέρνηση να κλείσει αμέσως τη β’ αξιολόγηση

f7e2dad24398d812f70c9446d370a842Να κλείσει αμέσως τη δεύτερη αξιολόγηση ζητεί η Νέα Δημοκρατία από την κυβέρνηση, κατηγορώντας τη για ανικανότητα να αποκτήσει και να εφαρμόσει ένα σχέδιο εξόδου από την κρίση.

 

Κατά τη συνεδρίαση του άτυπου συντονιστικού οργάνου κοινοβουλευτικού έργου του κόμματος, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, επισημάνθηκε, μεταξύ άλλων, πως «η κυβέρνηση που σέρνεται και εγκαταλείπει συνεχώς κάθε θέση που διατυπώνει, οφείλει να κλείσει αμέσως την δεύτερη αξιολόγηση, γιατί οι καθυστερήσεις επιβαρύνουν διαρκώς τους πολίτες».

Τονίστηκε ακόμη πως μια αποτελεσματική, μεταρρυθμιστική κυβέρνηση θα είχε, ήδη, πετύχει το στόχο της ποσοτικής χαλάρωσης, «παρ’ όλα αυτά, η Νέα Δημοκρατία κάνει τα πάντα για να συμβάλει σε αυτόν τον στόχο, παρά τις τραγικές ολιγωρίες της κυβέρνησης».

Στη συνεδρίαση διαπιστώθηκε το θετικό κλίμα για τις προτάσεις της παράταξης, «όπως φάνηκε και στην πρόσφατη περιοδεία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Κρήτη». Επισημάνθηκε ιδιαίτερα «η ανταπόκριση σε αυτήν και των πολιτών που στις προηγούμενες εκλογές είχαν υποστηρίξει το ΣΥΡΙΖΑ».

Σε ό,τι αφορά την εκλογή του Ντόναλντ Τράμπ στην Προεδρία των ΗΠΑ, σημειώθηκε πως είναι, αναμφισβήτητα, ένα πολύ σημαντικό διεθνές γεγονός και η επιλογή του αμερικανικού λαού είναι, ασφαλώς, απόλυτα σεβαστή.

Όπως τονίστηκε, η Νέα Δημοκρατία προσδοκά στη συνέχιση και ενίσχυση των δεσμών φιλίας και συνεργασίας της Ελλάδας με τις ΗΠΑ, ενώ ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει, ήδη, αποστείλει συγχαρητήρια επιστολή προς τον νέο Πρόεδρο.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα