ΝΔ: Η κυβέρνηση δεν βάζει τέλος στην λιτότητα

«Υποχώρηση, διαπραγματευτικές ήττες και ψέματα είναι το τρίπτυχο της κυβερνητικής αποτυχίας». Με τη φράση αυτή σχολίαζε υψηλόβαθμη πηγή της Νέας Δημοκρατίας την ομιλία του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου στη Βουλή. Μάλιστα, όπως έγραψε και το Liberal, η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο «ο κ. Τσακαλώτος σήμερα άδειασε το Μέγαρο Μαξίμου επιβεβαιώνοντας όλους εκείνους που από το Εurogroup έκαναν λόγο για διάσταση υπουργού Οικονομικών και Τσίπρα, γιατί παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχει συμφωνία αφού είπε ότι δεν ξέρω που θα κάτσει η διαπραγμάτευση».

Την ίδια ώρα, από την οδό Πειραιώς προσθέτουν ότι ο κ. Τσακαλώτος θύμισε Βαρουφάκη. Καi τούτο διότι μίλησε για δημιουργική ασάφεια. «Δεν έχουν αλλάξει, δεν έχουν μάθει. Σπρώχνουν το τενεκεδάκι παρακάτω, ενώ η πραγματική οικονομία βουλιάζει», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, συμπληρώνοντας ότι ο ΥΠΟΙΚ σήμερα παραδέχτηκε υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα για πολλά χρόνια μετά το 2018.

«Η μείωση των συντάξεων και του αφορολογήτου φέρνουν για μια ακόμη φορά την σφραγίδα Τσίπρα- Καμμένου. Είναι φανερό ότι συνταξιούχοι και ασθενέστεροι είναι στο στόχαστρο της κυβέρνησης», έλεγαν πηγές της ΝΔ και κατέληγαν: «η κυβέρνηση δεν βάζει τέλος στην λιτότητα αλλά τη διευρύνει και την επεκτείνει».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα