ΝΔ: Η ευθύνη για την κατάσταση στην χώρα ανήκει στον Τσίπρα/ Εκλογές το συντομότερο

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τις αλλαγές προσώπων στην κυβέρνηση εξαπολύει η ΝΔ. Κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι έχει την ευθύνη όσους ρόλους και αν αλλάξει στους συνεργάτες του. Παράλληλα με αφορμή την μεταγωγή του Χριστόδουλου Ξηρού στις φυλακές της Χαλκίδας σημειώνει ότι η κυβέρνηση είναι στοργική στους τρομοκράτες.

«O κ. Τσίπρας παίζει μουσικές καρέκλες επιχειρώντας να διασωθεί. Όσους ρόλους και αν αλλάξει στους συνεργάτες του, η ευθύνη για την κατάσταση στη χώρα είναι δική του. Και επειδή δεν μπορεί να ανασχηματίσει τον εαυτό του, τη λύση θα τη δώσουν οι Έλληνες. Ο κ. Τσίπρας θα φύγει στις εκλογές, που πρέπει να γίνουν το συντομότερο δυνατό», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη για τον φημολογούμενο ανασχηματισμό.

Η ίδια προσέθεσε πως «η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο να είναι ακυβέρνητη πολιτεία στα χέρια μιας κυνικής παρέας που ενδιαφέρεται μόνο για την παραμονή στην εξουσία».

ΝΔ: Στοργική στους τρομοκράτες η κυβέρνηση

Με αφορμή την μεταγωγή του Χριστόδουλου Ξηρού από τις φυλακές Κορυδαλλού στις φυλακές της Χαλκίδας σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σημειώνει: «Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα επιδεικνύει συστηματικά στοργή στους τρομοκράτες δολοφόνους προκαλώντας τις οικογένειες των θυμάτων τους, αλλά και το κοινό περί Δικαίου αίσθημα».

«Μια κυβέρνηση ανίκανη και κυνική, που δεν μπορεί να προσφέρει στοιχειώδη ασφάλεια στους Έλληνες, φροντίζει ώστε οι τρομοκράτες να αποφυλακιστούν μια ώρα αρχύτερα», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα