ΝΔ για συνάντηση Τσίπρα – Ερντογάν: «Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές»

Για υποκρισία κατηγορεί την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας την οριστικοποίηση της συνάντησης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ.

«Αν ήταν, όπως είπε ο κυβερνητικός διπρόσωπος, “ακατανόητη και επιζήμια” η παρουσία της κ. Ντόρας Μπακογιάννη στην τελετή ορκωμοσίας του Τούρκου προέδρου, πώς χαρακτηρίζει άραγε τη συνάντηση που θα έχουν τελικά την Πέμπτη οι κ. Τσίπρας και Ερντογάν;» αναρωτιέται η αξιωματική αντιπολίτευση σε ανακοίνωση που εξέδωσε, τονίζοντας χαρακτηριστικά «Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές».

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα του ΣΒΒΕ στη Θεσσαλονίκη, όσο και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, άσκησαν σκληρή κριτική στην Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή την παρουσία της στην τελετή ορκωμοσίας του Ταγίπ Ερντογάν.

Μάλιστα και ο Πάνος Καμμένος επιτέθηκε στην βουλευτή της Ν.Δ. και πρώην υπουργό επικρίνοντάς την με σκληρούς χαρακτηρισμούς μέσω του διαδικτύου υποστηρίζοντας ότι μεταβαίνει στην Τουρκία προκειμένου «να υποβάλει τα σέβη της στον σουλτάνο», την ώρα που υπάρχουν «όμηροι 2 Έλληνες στρατιωτικοί».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα