ΝΔ για Γιάννο Παπαντωνίου

Θέση στα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες γύρω από τον πρώην υπουργό Άμυνας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννο Παπαντωνίου λαμβάνουν στην αξιωματική αντιπολίτευση.

«Η διαδικασία που οδήγησε τελικά τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ στη φυλακή είχε ξεκινήσει το 2012, επί κυβέρνησης Σαμαρά», αναφέρουν πηγές της Νέας Δημοκρατίας και ξεκαθαρίζουν ότι η αξιωματική αντιπολίτευση δεν αμφισβητεί την απόφαση της Δικαιοσύνης.

«Αφού διετάχθη προσωρινή κράτηση, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν επαρκή στοιχεία για να ληφθεί αυτή η απόφαση», τονίζουν οι ίδιες πηγές.

Με τον έμμεσο αλλά σαφή αυτό τρόπο το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βάζει το δικό του πλαίσιο σε ενδεχόμενη προσπάθεια επικοινωνιακής και κομματικής εκμετάλλευσης από την κυβέρνηση της συγκεκριμένης δικαστικής εξέλιξης.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Παπαντωνίου και η σύζυγός του οδηγήθηκαν σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού, έπειτα από την απόφαση προφυλάκισής τους, αφού κρίθηκαν ύποπτοι φυγής στο εξωτερικό, ύποπτοι τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων και δεν συναίνεσαν στην άρση του τραπεζικού απορρήτου ή όταν συναίνεσαν, την αμφισβήτησαν.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα