ΝΔ:Σήμερα η 1η σύνοδος προέδρων ΝΟ.Δ.Ε

nd1.medium

Παρουσία του Κυρ. Μητσοτάκη

Μετά το συνέδριο της, το οποίο χαρακτηρίστηκε από αλλαγές κυρίως στο καταστατικό, η ΝΔ «συνεχίζει την προσπάθεια κομματικής ανασυγκρότησης και εγρήγορσης». Στο πλαίσιο αυτό και με πρωτοβουλία του γραμματέα οργανωτικού Βασίλη Σπανάκη συνέρχεται μετά από πολλά χρόνια όπου είχε ατονήσει, η σύνοδος των προέδρων των νομαρχιακών οργανώσεων του κόμματος, ενός οργάνου που μπορεί να αναδειχθεί σε σημαντικό για την λειτουργία της ΝΔ καθώς οι Πρόεδροι των ΝΟ.Δ.Ε. είναι οι συντονιστές σε τοπικό επίπεδο όλων των κομματικών λειτουργιών και ταυτόχρονα οι επικεφαλής των κομματικών οργανώσεων.

Η διήμερη σύνοδος που θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος παρουσία του προέδρου της Ν.Δ., «αναμένεται να δώσει την ευκαιρία στους νέους προέδρους να ενημερωθούν αλλά κυρίως να μεταφέρουν τον σφυγμό της κοινωνίας ενώ έπεται και συνέχεια με την σύγκληση και του ανάλογου, πιο διευρυμένου οργάνου των προέδρων των τοπικών επιτροπών».

Είναι πασιφανές ότι «με την παρουσία του, ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος στέλνει το μήνυμα για οργανωτική ανασυγκρότηση και λειτουργία ενός κόμματος σύγχρονου και κυρίως ανοιχτού στην κοινωνία ενώ τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις εξορμήσεις και τις περιοδείες που έχουν δρομολογηθεί για το αμέσως προσεχές διάστημα, θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος της κομματικής δραστηριότητας τους αμέσως επόμενους μήνες».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα