Site icon The Indicator

ΝΔ:Ο Τσίπρας συνεχίζει τα ψέματα

%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%ce%af%ce%bf-%ce%bb%ce%ae%cf%88%ce%b7%cf%82Για «κοροϊδία» και «ψέματα» κατηγορεί εκ νέου η Ν.Δ. τον Πρωθυπουργό, με αφορμή τη συνέντευξη Τύπου του κ. Τσίπρα στην 81η ΔΕΘ.

«”Και συνεχίζουμε τα ψέματα”. Αυτός είναι ο τίτλος της σημερινής συνέντευξης του πρωθυπουργού. Του πρωθυπουργού που συνεχίζει να πιστεύει ότι μπορεί να κοροϊδεύει τους Έλληνες», σχολιάζει η Ν.Δ.

«Του πρωθυπουργού του “μαύρου” στα κανάλια με τους απολυμένους εργαζόμενους και το χτύπημα στη Δημοκρατία και στην πολυφωνία. Του μαύρου στη διαφάνεια αφού αρνείται να φέρει τα πόθεν έσχες των καναλαρχών στη Βουλή. Του μαύρου στη ζωή των συνταξιούχων που κάποιος πρέπει να ενημερώσει τον κ. Τσίπρα ότι τσεκούρωσε τις συντάξεις τους. Του μαύρου σε όλους τους Έλληνες που υπερφορολογεί, διαλύοντας κάθε σταθερό σημείο στη ζωή τους», τονίζει η Ν.Δ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρίζει τον κ. Τσίπρα «κουρασμένο πρωθυπουργό των απολύσεων και της διαπλοκής» και του καταλογίζει ότι «έχει πάρει διαζύγιο από την πραγματικότητα, αλλά παραμένει σφηνωμένος στην καρέκλα του».

«Ένας μεταλλαγμένος πολιτικός, αμετανόητος στην κατηφόρα του. Μοιάζει τουλάχιστον αστείο ο πρωθυπουργός του τρίτου – αχρείαστου – Μνημονίου, των capital controls και της ύφεσης να ισχυρίζεται ξαφνικά ότι μπορεί να φέρει επενδύσεις και ανάπτυξη. Αλλά ό,τι και να πούμε εμείς, οι πολίτες τώρα ξέρουν. Ελπίζουμε να τον είδαν όσο γίνεται περισσότεροι Έλληνες. Συνιστούμε στον κ. Τσίπρα να περιμένει μια εβδομάδα. Οι πολίτες θα ακούσουν την συμφωνία αλήθειας και την πρόταση ελπίδας του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας και θα βγάλουν οι ίδιοι τα συμπεράσματά τους», καταλήγει η Πειραιώς.

Παράλληλα στη Ν..Δ σημειώνουν πως ο πρωθυπουργός είπε ψέματα στο θέμα των συντάξεων όταν ανέφερε ότι «μόνο το 5% των συνταξιούχων είχε μειώσεις στις συντάξεις του».

Στη Ν.Δ. τονίζουν πως η αλήθεια είναι ότι:

Όπως τονίζει η Ν.Δ., «όλοι αυτοί, εκατομμύρια δηλαδή των συμπολιτών μας, αντιπροσωπεύουν κατά τον κ. Τσίπρα το … 5%. Δεν είναι η παροιμιώδης “αδυναμία” του σε απλές πράξεις αριθμητικής που τον οδηγούν σε λάθος υπολογισμούς. Είναι η παθολογική του ροπή στο ψέμα».

«Αλλά οι συνταξιούχοι ξέρουν ότι δεν υπάρχει κανείς από αυτούς που να μην είδε μειώσεις. Και αυτοί, μαζί με όλους τους Έλληνες, θα στείλουν τον κ. Τσίπρα στο 5%!», σημειώνουν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Exit mobile version