ΝΔ:Η συνταγματική τάξη θα αποκατασταθεί από τη ΝΔ

29fbf__sima-nd-300x180Βολές εναντίον του υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά εξαπέλυσε σήμερα η ΝΔ κατηγορώντας τον ότι με τους χειρισμούς του στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών παραβιάζει την συνταγματική τάξη.

«Ο υπουργός – υπερκαναλάρχης κ. Παππάς και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στήνουν σύστημα διαπλοκής. Η Νέα Δημοκρατία είναι απέναντι σε κάθε είδους διαπλοκή. Είναι υπέρ της διαφάνειας», αναφέρε το Γραφείο Τύπου της Ν.Δ. σε ανακοίνωσή του.

«Το Σύνταγμα μας είναι σαφές. Η αδειοδότηση και η εποπτεία των ραδιοτηλεοπτικών μέσων είναι αποκλειστική αρμοδιότητα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, το οποίο ο κ. Παππάς απαξίωσε, προκειμένου να γίνει ο ίδιος νέος “αυτοκράτορας” των Μέσων Ενημέρωσης», επισήμανε η Νέα Δημοκρατία.

«Το Σύνταγμα δεν είναι λάστιχο για να το ξεχειλώνει ο κ. Παππάς και η παρέα του», πρόσθεσε η Λ. Συγγρού τονίζοντας πως «η συνταγματική τάξη πολύ γρήγορα θα αποκατασταθεί από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας».

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς είχε διαμηνύσει πως «όσοι ποντάρουν στην ακύρωση του διαγωνισμού για τις άδειες θα χάσουν», καταγγέλλοντας τη ΝΔ για απροκάλυπτη στήριξη των διαπλεκόμενων συμφερόντων. Επίσης ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος είχε απαντήσει στους ισχυρισμούς του Α. Γεωργιάδη για τον Σκάι.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα