“Ναυμαχία” στον Τάμεση μεταξύ Brexit και Bremain(ΒΙΝΤΕΟ)

dimoskopiko-provadisma-brexit-meta-paremvasi-ompama-620x400“Ναυμαχία” στον Τάμεση μεταξύ των υποστηρικτών του Brexit και αυτών του Bremain, έλαβε χώρα νωρίτερα σήμερα, έξω από τη Βουλή της Βρετανίας. Επικεφαλής του ενός “στόλου” ήταν ο Νάιτζελ Φάρατζ του Ukip και ο Sir Bob Geldof έδινε το σύνθημα από την πλευρά των υποστηρικτών της παραμονής στην ΕΕ.

Τα πλοιάρια των υποστηρικτών του Brexit έκαναν “διαδήλωση” πλέοντας μπροστά από το Κοινοβούλιο, διαμαρτυρόμενοι για μία ευρωπαϊκή νομοθεσία που στρέφεται κατά των βρετανών ψαράδων. Ο δε Γκέλντοφ με μια ντουντούκα τους φώναζε ότι “θα έπρεπε να ντρέπονται”.

Ο “στόλος” του Brexit πέρασε κάτω από την Tower Bridge αλλά ο “φιλοευρωπαϊκός στόλος”, τους… αναχαίτισε όπως αναφέρει το Sky News, με αποτέλεσμα η μάχη να ανάψει, τα πνεύματα να οξυνθούν και να εκτοξευτούν αλληλοκατηγορίες και γιουχαΐσματα.

Ο Φάρατζ δήλωσε: “Τί θα ήταν καλύτερο από αυτή τη διαμαρτυρία των ψαράδικων πλοιαρίων, που ήρθαν εδώ από όλη τη Βρετανία για να διαμαρτυρηθούν, ενώ κατήγγειλε τους αντιπάλους ως μεγαλοαστούς και πολυεκατομμυριούχους που θέλουν να καταπνίξουν τη φωνή τους.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα