Νέο ραντεβού για τις 17:00 δίνουν οι αγρότες στο Σύνταγμα

Πάνω από 12.000 αγρότες έδωσαν σήμερα το πρωί δυναμικό παρών μπροστά από τη Βουλή προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το νέο ασφαλιστικό και φορολογικό που προωθεί η κυβέρνηση. Το νέο ραντεβού τους δίνεται για τις 17:00 το απόγευμα στο ίδιο σημείο.agrotes-kritiA
Οι αγρότες έκαναν την εντυπωσιακή κάθοδο τους χθες στην Αθήνα, με 20 τρακτέρ από το μπλόκο της Νίκαιας να παρελαύνουν στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας και τους διαδηλωτές από όλη τη χώρα να στήνουν σκηνές και να διανυκτερεύουν στην πλατεία Συντάγματος. Σήμερα δεκάδες πούλμαν με αγρότες έφτασαν από κάθε γωνιά της χώρας.

Στο πλευρό των αγροτών

Στο πρωινό συλλαλητήριο με τους αγρότες ενώθηκαν η ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ, που πραγματοποίησαν επίσης διαμαρτυρία. Επιστημονικές ενώσεις, μαθητικές και φοιτητικές οργανώσεις, η ΛΑΕ και το ΕΠΑΜ έδωσαν επίσης το παρών στο Σύνταγμα.

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί νέο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα και στη συνέχεια, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Συντονιστικής των Αγροτών, Βαγγέλης Μπούτας, η πλειονότητα των αγροτών θα αναχωρήσει από την Αθήνα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα