Νέο παραλήρημα Σώρρα σε νέο ηχητικό

Νέο παραλήρημα από τον Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος με ένα ακόμη ηχητικό μήνυμα που παρουσίασε στο κεντρικό του δελτίο ο Alpha, εμφανίζεται και πάλι ως «σωτήρας», αλλά και ως ο μόνος άξιος συνομιλητής του Donald Trump.

Ο Σώρρας, ειρωνεύεται τους αστυνομικούς που δεν μπορούν να τον συλλάβουν, λέγοντας ότι μένει κοντά στο Προεδρικό Μέγαρο, και πολλές φόρες… τους χαιρετάει.

«Εν τω μεταξύ, μένω ανάμεσα στο Μέγαρο Μαξίμου και το Προεδρικό Μέγαρο, εκεί που οι μπάτσοι, δεν ψάχνει κανένας, και είμαι μια χαρά. Πηγαίνω κάθε δεύτερη, τρίτη μέρα βόλτα στο Βασιλικό κήπο, χαιρετάω και τους αστυνομικούς, «καλημέρα» μου λένε, έχω αλλάξει λίγο και την όψη μου, όχι με πλαστική χειρουργική, οπότε με χαιρετάνε οι άνθρωποι, μια χαρά είμαι, οπότε γι’ αυτό δεν βάζω και βίντεο. Γιατί άμα βγάλω και βίντεο θα είμαι πρωτοσέλιδο στα κανάλια και τις εφημερίδες, θα τους δώσω τροφή», λέει στο μήνυμά του ο Σώρρας.

Ο φυγόδικος Σώρρας, ο οποίος παραμένει άφαντος εδώ και οκτώ μήνες, επιτίθεται και στους άλλοτε στενούς συνεργάτες του, κατηγορώντας τους για προδοσία.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα