Νέο έργο της Κομισιόν ανέλαβε η Intrasoft

Νικήτρια νέου έργου ενημέρωσης και προβολής της Γενικής Διεύθυνσης Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ανακηρύχθηκε η Intrasoft International.

Η INTRASOFT ηγείται κοινοπραξίας συνεργατών που εξειδικεύονται στην ενεργειακή πολιτική, στην ανάλυση και έρευνα καθώς και σε υπηρεσίες ενημέρωσης.

Το διετές συμβόλαιο θα εστιάσει σε ενεργειακά έργα υποδομής που συμπεριλαμβάνουν περισσότερες από μία Χώρες – Μέλη, αναδεικνύοντας τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών αλλά και τους τρόπους βελτίωσης της γενικής αντίληψης γύρω από τα έργα αυτά.

H κοινοπραξία της INTRASOFT στοχεύει στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης καθώς και τη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και αποδοχής. Αρχικά θα αναλυθούν οι παράγοντες που επηρεάζουν τη δημόσια αποδοχή τέτοιων έργων υποδομής στην ΕΕ. Βασισμένη στα αποτελέσματα, η INTRASOFT, που είναι συνολικά υπεύθυνη για το συμβόλαιο, θα σχεδιάσει και  θα εκπονήσει μια πανευρωπαϊκή καμπάνια επικοινωνίας που θα στοχεύει στις τοπικές κοινωνίες.

To νέο συμβόλαιο αποτελεί μέρος της πολιτικής της Ενεργειακής Ένωσης με έμμεσο στόχο τις περιφερειακές συνέργειες.

 Ο Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International δήλωσε: «Παρέχουμε υπηρεσίες αιχμής στον τομέα επικοινωνίας εδώ και 20 χρόνια, με κύριο πελάτη μας τα Ευρωπαϊκά Όργανα. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την νέα μας νίκη, που υπογραμμίζει εκ νέου την εξαιρετική πορεία μας στον ευρύτερο τομέα της ανάλυσης και της επικοινωνίας στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα