Νέος Φορέας Κεντροαριστεράς: Με μηνύματα ενότητας και ελπίδας ψήφισαν Γεννηματά και Ανδρουλάκης

Με την ευχή να μην πάει χαμένη η δυναμική από τον πρώτο γύρο της διαδικασίας για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς συνόδευσαν την ψήφο τους οι δύο διεκδικητές, Φώφη Γεννηματά και Νίκος Ανδρουλάκης.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά ψήφισε στο Καματερό. Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα οι προοδευτικοί πολίτες στις κάλπες, αποφασίζουν για τη μεγάλη παράταξη της Kεντροαριστεράς. Όλες οι γενιές συμπορεύονται. Μαζί τολμήσαμε, μαζί πετύχαμε, μαζί τώρα για την νίκη».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Ανδρουλάκης, που ψήφισε το πρωί στο Ηράκλειο Κρήτης, σε δήλωσή του επισήμανε ότι την προηγούμενη Κυριακή «άναψε μια φλόγα ελπίδας» που δεν πρέπει να σβήσει.

Αναλυτικότερα επισήμανε ότι «την προηγούμενη Κυριακή, ο ηθικός κόσμος της χώρας άναψε μια φλόγα ελπίδας. Εύχομαι, με τη μαζική συμμετοχή του και την επιλογή του, αυτή η φλόγα ελπίδας να μην σβήσει. Για το καλό της παράταξης, αλλά πάνω απ’ όλα για το καλό της πατρίδας.

» Θέλω, επίσης, να υπογραμμίσω ότι σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων. Πρέπει όλες αυτές οι στρεβλώσεις του κράτους μας, που άλλα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν αντιμετωπίσει, να είναι στο επίκεντρο των θέσεών μας, των απόψεών μας και των καθηκόντων μας. Για να σταματήσουμε να έχουμε εκατοντάδες θύματα κάθε χρόνο στη χώρα μας».

Η διαδικασία που άρχισε στις 08:00 της Κυριακής συνεχίζεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Οι συμμετέχοντες έχουν ξεπεράσει στις 12:00 τις 50.000 και η διαδικασία προχωρά χωρίς ουρές και καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα