Νέα τροπή στην ανάδειξη αρχηγού στην Κεντροαριστερά

Αλλαγή δεδομένων με την εκλογή αρχηγού στην Κεντροαριστερά, καθώς η Vodafone έστειλε επιστολή στην Επιτροπή Αλιβιζάτου, απαντώντας αρνητικά στο θέμα της εξ αποστάσεως ψηφοφορίας.

Η Vodafone δέχεται μόνο να αναλάβει την ηλεκτρονική διασύνδεση των εκλογικών τμημάτων, δηλαδή το λεγόμενο online σύστημα, εκτιμώντας ότι δεν προλαβαίνει τις προθεσμίες που έχουν τεθεί για τις κάλπες στις 5 και 12 Νοεμβρίου. Συγκεκριμένα, προτείνει να στηθούν τρεις μήνες αργότερα, την πρώτη Κυριακή του Φεβρουαρίου του 2018.

Την ίδια στιγμή, «τσουχτερή» είναι προσφορά που κατέθεσε για το κόστος της διαδικασίας ,το οποίο ανεβάζει στα 900.000.

Η επιστολή που απέστειλε ο Νίκος Αλιβιζάτος στα μέλη της Επιτροπής:

Προς τα μέλη της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας

Αγαπητές Φίλες και Φίλοι,

Μόλις περιήλθε στο γραφείο μου η απαντητική επιστολή της εταιρίας VODAFONE. H προσφορά της περιορίζεται μόνον στην on line διασύνδεση των εκλογικών τμημάτων, με διεξαγωγή της ψηφοφορίας “δια ζώσης”. Ως πλησιέστερη ημερομηνία, η εταιρία προτείνει την πρώτη Κυριακή του Φεβρουαρίου και ως κόστος το ποσό των 900.000 Ευρώ + ΦΠΑ.

Απέστειλα ήδη την επιστολή της VODAFONE προς τους υποψηφίους. Toυς ενημέρωσα ότι έχω ήδη απευθυνθεί, σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής μας, προς τους προέδρους των εταιριών ΟΤΕ και WIND, ζητώντας τους να μας υποβάλουν προσφορά αποκλειστικά και μόνον για την on line διασύνδεση των εκλογικών τμημάτων, με διεξαγωγή ψηφοφορίας με φυσική μόνον παρουσία, κατά τις υποδειχθείσες από την Επιτροπή μας ημερομηνίες (5 και 12 Νοεμβρίου 2017). Τους παρακάλεσα να μου απαντήσουν ως αύριο το βράδυ.

Επιφυλάσσομαι να σας ενημερώσω μόλις έχω κάτι νεότερο, ώστε, σε συνεννόηση πλέον με τους ίδιους τους υποψηφίους, να συνέλθουμε το ταχύτερο για τη ρύθμιση όλων των εκκρεμοτήτων.

Με τους φιλικούς χαιρετισμούς μου,

Ν.Κ. Αλιβιζάτος

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα