Νέα συγκέντρωση των εργαζομένων του «Athens Ledra» στο υπουργείο Εργασίας σήμερα

κλξλΣυνεχίζουν τον αγώνα τους οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου «Athens Ledra» με πολύμορφη δράση και με καθημερινή παρουσία στο χώρο του ξενοδοχείου, έχοντας στο πλευρό τους το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού – Τουρισμού και Ξενοδοχείων Νομού Αττικής.

Όπως μεταδίδει το 902.gr,διεκδικούν, μεταξύ άλλων, τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και των δικαιωμάτων τους και την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, σήμερα Τετάρτη 3 Αυγούστου, στη 1 το μεσημέρι, οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου θα συγκεντρωθούν στο υπουργείο Εργασίας, καθώς λήγει η διορία που έχει δώσει το υπουργείο στην εργοδοσία, προκειμένου η τελευταία να ικανοποιήσει τα αιτήματα των εργαζομένων. Μάλιστα εφόσον προσέλθει η πλευρά της εργοδοσίας θα γίνει και τριμερής συνάντηση.

Νωρίτερα, στις 10.30 το πρωί, αντιπροσωπεία του επιχειρησιακού σωματείου και του κλαδικού Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού θα έχουν συνάντηση με στελέχη της κυπριακής πρεσβείας στην Αθήνα, προκειμένου να γίνει ενημέρωση για την οικογένεια των ιδιοκτητών του «Athens Ledra» που κατάγεται και διαμένει στην Κύπρο.

Παράλληλα, το επόμενο χρονικό διάστημα προγραμματίζεται παρέμβαση στο υπουργείο Δικαιοσύνης για επίσπευση της διαδικασίας ποινικών κυρώσεων στην εργοδοσία του «Athens Ledra», καθώς και αγωνιστικές κινητοποιήσεις σε εταιρείες, οι ιδιοκτήτες των οποίων, είναι μέτοχοι στο «Athens Ledra».

Σημειώνεται ότι οι αποφάσεις συνέχισης του αγώνα ελήφθησαν ομόφωνα στη διάρκεια μαζικής γενικής συνέλευσης που έκαναν οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου στις 28 Ιούλη.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα