Νέα προειδοποίηση Anonymous προς ΤτΕ: “Να μας φοβάστε”

Νέα προειδοποίηση απευθύνουν στην Τράπεζα της Ελλάδος οι Anonymous Greece κάνοντας λόγο ακόμη και για πλήρη κατάρρευση του συστήματος της Κεντρικής Τράπεζας.

Σε σημερινή τους ανάρτηση στο facebook αναφέρουν τα εξής:

“Προς Τράπεζα της Ελλάδος: Όταν μερικοί σας παρακολουθούν και απο στιγμή σε στιγμή μπορεί να πέσετε θύμα κυβερνοεπιθέσεων εσείς θα τα διαψεύσετε διότι δεν έχετε κάτι καλύτερο να πείτε! Να μας φοβάστε! γιατί ποτέ δεν ξέρετε πότε θα καταρρεύσει όλο το σύστημα σας και μετά να δούμε τι θα έχετε να πείτε! #AnonymousGreece”.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη, με ανάρτησή τους στο facebook, οι Anonymous Greece ισχυρίστηκαν ότι διέρρευσαν έγγραφα της Τράπεζας της Ελλάδος, προειδοποιώντας ότι θα ακολουθήσουν πολλά άλλα. Επεσήμαιναν ότι “οι διαρροές θα ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα λόγω τών μεγάλων μεγεθών τους” και παρέθεταν το link της πρώτης διαρροής το οποίο παρέπεμπε σε ανακοινώσιμα αρχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.

Η ΤτΕ έκανε λόγο για ανυπόστατους ισχυρισμούς περί υποκλοπής και διαρροής βάσεων δεδομένων. Σε ανακοίνωσή της ανέφερε πως “οι φερόμενες ως αποκαλύψεις 1217 αρχείων, που εμπεριέχουν διοικητικές αποφάσεις, παρουσιάσεις από συνέδρια και άλλα δεδομένα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά στοιχεία που είναι ανακοινώσιμα και διαθέσιμα στο κοινό μέσα από το δικτυακό τόπο της Τράπεζας της Ελλάδος”.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα