Νέα επίθεση της ΝΔ σε Τσίπρα για την σιωπή του στις αποκαλύψεις Λαφαζάνη-Βαρουφάκη

Νέα επίθεση προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή την σιωπή του και για τις αποκαλύψεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη για το εναλλακτικό σχέδιο της δραχμής την ταραγμένη περίοδο του 2015 και τον κατηγορεί ότι, παρά τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις ηγετικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ «εκείνος συνεχίζει να σιωπά και να απέχει», όπως κάνει και με το σκάνδαλο Καμμένου.

Η ΝΔ επισημαίνει πως «δεν αργεί η ώρα που οι Έλληνες θα μάθουν όλη την αλήθεια για τους υπεύθυνους της κατρακύλας της χώρας» ενώ νωρίτερα σε άλλη ανακοίνωση του κόμματος υπογράμμιζε πως οι δηλώσεις Λαφαζάνη, «επιβεβαιώνουν με τον πιο σαφή τρόπο ότι ο κοινός στόχος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην πραγματικότητα η έξοδος από την ευρωζώνη»

Ειδικότερα στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ τονίζεται:

«Οι αλλεπάλληλες αποκαλύψεις ηγετικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ για τα σχέδια εξόδου από την ευρωζώνη εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον κ. Τσίπρα.

Εκείνος συνεχίζει να σιωπά και να απέχει.

Το ίδιο κάνει και με το σκάνδαλο Καμμένου και τις συνεχείς παρεμβάσεις του στον κατάδικο ισοβίτη για ναρκωτικά.

Δεν αργεί η ώρα που οι Έλληνες θα μάθουν όλη την αλήθεια για τους υπεύθυνους της κατρακύλας της χώρας.

Για το τεράστιο κόστος που εξαιτίας τους πληρώνει ο ελληνικός λαός».
Σε άλλη ανακοίνωση νωρίτερα η ΝΔ υπογράμμιζε:

«Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Λαφαζάνη που υπήρξε ηγετικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνουν με τον πιο σαφή τρόπο ότι ο κοινός στόχος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην πραγματικότητα η έξοδος από την ευρωζώνη.

Ο ελληνικός λαός απαιτεί να μάθει όλη την αλήθεια για όσα συνέβηκαν εκείνο το διάστημα, που έγιναν αιτία να πληρώνει για πολλά χρόνια βαρύτατο κόστος.

Και θα την μάθει»!

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα