Νέα επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση για την υπόθεση Novartis

Συγκεκριμένες απαντήσεις ζητεί από το Μέγαρο Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς συνεργάτες του με δήλωσή τους τονίζουν πως «στις 26/11/2013, ο τότε πρόεδρος του ΣΦΕΕ κ. Φρουζής εκδίδει ανακοίνωση με την οποία ζητούσε να αποσυρθεί η τροπολογία της τότε κυβέρνησης, για τη μείωση της τιμής των φαρμάκων».

Παράλληλα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η πλευρά του πρώην πρωθυπουργού αναφέρει πως την ίδια μέρα ο κ. Τσίπρας, με έκτακτη συνέντευξη Τύπου, από κοινού με τον κ. Ξανθό, ζητούν κι αυτοί ακριβώς το ίδιο: να αποσυρθεί η εν λόγω τροπολογία, ταυτιζόμενοι απόλυτα με τις θέσεις του αντιπροέδρου της Novartisκαι των φαρμακοβιομηχάνων.

«Να εικάσουμε, υποθέσουμε, εκτιμήσουμε -σύμφωνα με τη λογική της γελοίας συμμορίας- ότι η ταύτιση απόψεων Τσίπρα-Φρουζή είναι αποτέλεσμα χρηματισμού; Και κάτι ακόμα: τι να εννοεί άραγε ο κ. Φρουζής όταν στις 23/12/2014, σε ερώτηση για τις επαφές της φαρμακοβιομηχανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει: “η συνεννόηση και η ενημέρωση είναι τακτική και αμφίδρομη;” Φανταζόμαστε ότι ο κ. Τζανακόπουλος θα απαντήσει, στον ελεύθερο του χρόνο του μεταξύ των επισκέψεών του στον ‘Αρειο Πάγο και την κ. Τουλουπάκη…» σημειώνουν, στη δήλωσή τους, οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα