Νέα επίθεση Πολάκη κατά Στουρνάρα

Νέα επίθεση κατά του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, υιοθετώντας δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα, ο Παύλος Πολάκης κατηγορεί τον Γιάννη Στουρνάρα ότι ελέγχει τη ροή του χρήματος και λειτουργεί υπονομευτικά, όπως για παράδειγμα με την προηγούμενη έξοδο στις αγορές.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας εξαπολύει μέσω Facebook επίθεση στο διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα, χρησιμοποιώντας δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, το οποίο κάνει λόγο για «Stournaras Pepers».

«ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ
-ΕΒΑΖΕ ΕΝΦΙΑ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΡΥΒΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΣΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΛΑ ΣΤΗ ΣΥΡΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗ!!!!
-Διοικητης τράπεζας της Ελλάδας διορισμένος απο το Σαμαρα λιγο πριν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ ,για να ελέγχει τη ΡΟΗ του χρήματος και να υπονομεύει οταν χρειαζεται (πχ με την προηγουμενη έξοδο στις αγορές )
Με αυτα που βγαίνουν στη φόρα ,μήπως να το σκεφτείς μόνος σου……,,,» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις την περασμένη Κυριακή ο Γιάννης Στουρνάρας είχε διαψεύσει δημοσιεύματα που αναφέρονταν στην περιουσιακή του κατάσταση, επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχει ουδεμία ανακρίβεια στις δηλώσεις περιουσιακής του κατάστασης είτε των ετών 2012, 2013, που αναφέρονται στο δημοσίευμα, είτε μεταγενέστερα.

Παράλληλα, σημείωνε ότι «σπάνια πολίτης αυτής της χώρας έχει υποστεί τόσους ελέγχους όσους εγώ και η οικογένειά μου».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα