Νέα επίθεση Μητσοτάκη σε κυβέρνηση

ͅ`ć̏ʑTɁ (EUROKINISSI/ÉّÏӠʏ͔QɍǓ)

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατά την έναρξη της δημόσιας διαβούλευσης για το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος. Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι «η σημερινή κυβέρνηση όσο περισσότερο απαξιώνεται, τόσο η κοινωνία θα επιζητά μία αξιόπιστη εναλλακτική λύση και αυτό αυξάνει τις δικές μας ευθύνες για τη διαμόρφωση μίας τελικής πρότασης εξόδου από την κρίση».

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόκειται για ένα σχέδιο τεκμηριωμένο και ρεαλιστικό που θα εκπλήξει θετικά την ελληνική κοινωνία και τους πιστωτές μας. Η πρόταση αυτή έχει αρχίσει και διαμορφώνεται πάνω στη βασική διάσταση του 2+4 που έχω παρουσιάσει. Ο διοικήτής της Τράπεζας της Ελλάδας συντάσσεται με την ανάγκη η Ελλάδα να μπορέσει να διαπραγματευτεί μικρότερα πρωτογενή πλεονάσματα» επισήμανε, για να προσθέσει ότι επιμέρους τμήματα του προγράμματος έχουν παρουσιαστεί, όπως η πρόταση για το μεταναστευτικό.

O κ. Μητσοτάκης κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στον διάλογο, μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικής διαβούλευσης, υπογραμμίζοντας ότι «στόχος είναι να οδηγήσουμε την Ελλάδα στη μετά μνημόνιο εποχή».

 

Πηγή:ert.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα