Νέα ενδοκομματική σύγκρουση στη ΝΔ

Νέα ενδοκομματική σύγκρουση στη Νέα Δημοκρατία. Αυτή τη φορά ανάμεσα στον Νίκο Δένδια και τον Λευτέρη Αυγενάκη, που κατέληξε με αναδίπλωση του δεύτερου. Φαίνεται πως η μετωπική Δένδια με Σαμαρά που αποκάλυψαν οι δηλώσεις του Νίκου Δένδια σε ραδιόφωνο «άνοιξε τον ασκό του Αιόλου» στην Πειραιώς . Τα επεισόδια διαδέχονται το ένα το άλλο. Η ΝΔ εμφανίζεται να βρίσκεται σε βρασμό λόγω των αντιθέσεων ανάμεσα στην κεντροδεξιά πτέρυγα και την ακραία.
Νέο επεισόδιο στο σίριαλ της κόντρας, που μάλλον δεν θα κοπάσει πλήρως εύκολα και σύντομα, εκδηλώθηκε ανάμεσα στον Νίκο Δένδια και τον γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος πρώτος μίλησε για ατυχή στιγμή από την πλευρά του Νίκου Δένδια, αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας δεν δίστασε. Σήκωσε το γάντι που του «πέταξε» ο Λευτέρης Αυγενάκης και απάντησε με πολύ δηκτικό τρόπο γράφοντας στη σελίδα του στο facebook: «Ατυχής στιγμή στην πραγματικότητα και ανακόλουθη του ρόλου του είναι η δήλωση του κ. Αυγενάκη.»
Η επιθετική απάντηση του Νίκου Δένδια, σύμφωνα με πληροφορίες, προβλημάτισε την ηγεσία της ΝΔ (και τον Κυριάκο Μητσοτάκη λένε άλλες πληροφορίες που δεν κατέστη δυνατό να διασταυρωθούν). Ετσι, επελέγη να βρεθεί τρόπος να πέσουν οι τόνοι. Μάλιστα έγινε με έμμεση ομολογία Αυγενάκη ότι έκανε λάθος. Πράγμα που δείχνει πόσο ψηλά ανέβηκε το θερμόμετρο της έντασης.
Δηλαδή επελέγη η αναδίπλωση του Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος με ανάρτησή του στο twitter διευκρίνισε ότι «Μια δική μου ατυχής έκφραση το απόγευμα δημιούργησε άνευ λόγου μια παρεξήγηση με τον @nikosdendias με τον οποίο μοιραζόμαστε πάντα τις ίδιες αγωνίες και τον ίδιο στόχο να απαλλαγεί η χώρα μας από την χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος.»
Δείτε τις αναρτήσεις των δύο στελεχών:

Nikos Dendias@NikosDendias
Ατυχής στιγμή στην πραγματικότητα και ανακόλουθη του ρόλου του είναι η δήλωση του κ. Αυγενάκη.

Lefteris Avgenakis@l_avgenakis
Μια δική μου ατυχής έκφραση το απόγευμα δημιούργησε άνευ λόγου μια παρεξήγηση με τον @nikosdendias με τον οποίο μοιραζόμαστε πάντα τις ίδιες αγωνίες και τον ίδιο στόχο να απαλλαγεί η χώρα μας από την χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος.

πηγή   eretikos.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα