Νέα αναταραχή στη ΝΔ για τη στρατηγική, οι «κόλακες» και οι «σιωπηλοί»

Το παρασκήνιο σχετικά με τη «μουρμούρα» που αναπτύσσεται εντός της ΝΔ σχετικά με το πώς θα πρέπει να γίνεται «σωστή αντιπολίτευση», μεταφέρει η στήλη «Βηματοδότης», μεταδίδοντας μάλιστα ορισμένα αξιοσημείωτα ζητήματα, ενδεικτικά της εικόνας στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Στην αξιωματική αντιπολίτευση άρχισε η μουρμούρα για το πώς θα πρέπει να διεξάγεται η… σωστή αντιπολίτευση. Θέλετε παραδείγματα; Στην τελευταία συνεδρίαση της ΚΟ της ΝΔ (τότε που απεργούσαν τα ΜΜΕ) συνέβησαν ορισμένα αξιοσημείωτα ζητήματα τα οποία και σας μεταφέρω για να δείτε την εικόνα που επικρατεί σήμερα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κάποιοι λοιπόν (διάβαζε Κ. Τασούλας) «κολάκευαν», άλλοι έφυγαν (διάβαζε Κ. Καραμανλής, Αντ. Σαμαράς, Ευ. Μεϊμαράκης) και άλλοι σιώπησαν…», αναφέρει ο «Βηματοδότης» και συμπληρώνει:

«Τι ήθελαν να πουν και δεν το είπαν; Και δεν ομιλώ βεβαίως για την Κατερίνα Παπακώστα που σιώπησε και εν συνεχεία μίλησε στην Ολομέλεια υπέρ Καμμένου και διαγράφηκε».

Στη συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρει πως «κάποιοι άλλοι ωστόσο μίλησαν και είπαν σοβαρά και χρήσιμα πράγματα: Κυρίως συνέστησαν αλλαγή αντιπολιτευτικού ύφους, να σταματήσει δηλαδή η «επεισοδιακή», όπως τη χαρακτήρισαν, αντιπολίτευση και να προχωρήσει το κόμμα σε συστηματική αντιπολίτευση. Ακόμη ζήτησαν να μην προσωποποιούνται οι πολιτικές αντιθέσεις και να δοθεί λιγότερη σημασία στην ατάκα. Και βεβαίως περισσότερη σημασία να δοθεί στην πειθώ».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα