Μ. Σπυράκη: Ο μοναδικός στόχος Τσίπρα-Καμμένου είναι η παραμονή στην εξουσία

Ό,τι κάνουν ο κύριος Τσίπρας με τον κύριο Καμμένο δεν έχει καμία σημασία, γιατί ο μοναδικός στόχος που έχουν είναι η παραμονή τους στην εξουσία, είπε στο ΣΚΑΙ η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «ο κ. Καμμένος θυμώνει και ξεθυμώνει μπροστά στην ανάγκη του να μείνει γατζωμένος στην καρέκλα του και να έχει ασυλία».

Αναφερόμενη, μάλιστα, στους κυβερνητικούς χειρισμούς για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς και στις διαφορετικές δηλώσεις του κ. Καμμένου με άλλα κυβερνητικά στελέχη, είπε πως αυτό δεν είναι εικόνα σοβαρής κυβέρνησης.

Η εκπρόσωπος της ΝΔ πρόσθεσε πως είναι απαραίτητο οι επιχειρηματίες να συνομιλούν με την κυβέρνηση για να γνωρίζουν το επενδυτικό πλαίσιο, σημειώνοντας όμως ότι αυτό είναι τελείως διαφορετικό από το να στήνονται ιστορίες που έχουν στόχο τον έλεγχο των Μέσων Ενημέρωσης και τη δημιουργία μιας νέας διαπλοκής που σε καμιά περίπτωση δεν αφορά τον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ.

«Η ΝΔ δεν θέλει επενδυτές με κουμπούρια», είπε η κα Σπυράκη και τόνισε ότι η κυβέρνηση αγκάλιασε τον Ιβάν Σαββίδη.

Είναι σαφές ότι εδώ υπάρχει εκλεκτική συγγένεια, κάποιοι επιχειρηματίες λειτουργούν με βάση εντολές της κυβέρνησης είπε η κα Σπυράκη. «Η συγγένεια είναι πολύ γερή και απλώς προσπαθούν να τηρήσουν τα προσχήματα αλλά δεν τα καταφέρνουν» σημείωσε.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει δώσει δείγμα γραφής και δεν έχει ανοίξει κανένα λογαριασμό με καμία διαπλοκή, τόνισε η εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η ΝΔ ακολουθεί τους κανόνες νομιμότητας και δείχνει σεβασμό στο περιβάλλον των επενδυτών, είπε.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα