Μ. Σπυράκη: Η επιστολή του Σεντένο καταρρίπτει το παραμύθι του Τσίπρα περί καθαρής εξόδου

Την επιστολή του Μάριο Σεντένο προς τους ομολόγους για το ζήτημα της υλοποίησης των 88 προαπαιτούμενων από την πλευρά της Ελλάδας σχολίασε η εκπρόσωπου Τύπου της ΝΔ, Μάρια Σπυράκη τονίζοντας ότι καταρρίπτει το παραμύθι του Αλ. Τσίπρα περί καθαρής εξόδου.

«Με αυτή την επιστολή ο κ. Μάριο Σεντένο, καταρρίπτει το νέο παραμύθι του Αλέξη Τσίπρα περί καθαρής εξόδου. Ο πρόεδρος του Eurogroup επιβεβαιώνει ότι η χώρα μας θα βρίσκεται σε ενισχυμένη εποπτεία και μετά τον Αύγουστο», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μ. Σπυράκη.

Τέλος, επισήμανε πως «η ΝΔ καλεί τον κ. Τσίπρα αντί να εμπαίζει τους πολίτες, να τους ενημερώσει αναλυτικά για τις νέες περικοπές στις συντάξεις, τη μείωση του αφορολόγητου και τα υψηλά πλεονάσματα που έχει ήδη υπογράψει δεσμεύοντας την Ελλάδα για τα επόμενα χρόνια».

Υπενθυμίζεται, ότι o πρόεδρος του Eurogroup στην επιστολή του προς τους ομολόγους έκανε λόγο για ενισχυμένη επιτήρηση αφού όπως ξεκαθάρισε η ελληνική πλευρά δεν επιθυμεί να ζητήσει «μια διάδοχη συμφωνία».

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «όσον αφορά τη μελλοντική παρακολούθηση των οικονομικών, δημοσιονομικών και χρηματοπιστωτικών εξελίξεων, το Eurogroup έλαβε γνώση του λεγόμενου εργαλείου «ενισχυμένης επιτήρησης», όπως πρότεινε η Επιτροπή. Η συζήτηση για τη στρατηγική αναφορικά με το χρέος θα συνεχιστεί και στις επόμενες εβδομάδες».

Φωτογραφία intime news

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα