Μ. Μπαλαούρας: Ο Παπασταύρου, ο συνεργάτης του Σαμαρά, και οι όμοιοί του οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή

Παλεύουμε και για την Ελλάδα και για την αλλαγή στην Ευρώπη τόνισε ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής Μάκης Μπαλαούρας μιλώντας Στο Κόκκινο και τον Στάθη Σχινά ενώ επισήμανε ότι ο συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου, είναι μεταξύ εκείνων που οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή.

 

Ο κ. Παπασταύρου – που ο κ. Σαμαράς έλεγε ότι χρειαζόμαστε 10 τέτοιους – είναι πλέον αντιμέτωπος με το κακούργημα της απόπειρας απάτης σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Ο κ. Μπαλαούρας αναφέρθηκε στο κυβερνητικό έργο και στους στόχους του και επισήμανε ότι η προσήλωση της κυβέρνησης είναι στο να βοηθηθούν όσοι πλήρωσαν ασύμμετρα το κόστος των μνημονίων δηλαδή οι πολίτες της μικρομεσαίας τάξης που υπέστησαν και τη μεγαλύτερη οικονομική και ψυχολογική καταστροφή λόγω ανεργίας, απώλειας περιουσιακών στοιχειών κ.ά.

Η δική μας η ματιά από τον Γενάρη του 2015 είναι επικεντρωμένη διαρκώς σε αυτά τα στρώματα χωρίς ποτέ να αναφέρουμε τις εκλογές, επισήμανε ο βουλευτής και τόνισε ότι παρά τις δεσμεύσεις των μνημονίων θα υπάρχουν τα αντισταθμιστικά μέτρα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα