Μ. Λαζαρίδης: Η κυβέρνηση βρίσκεται σε αποδρομή

Την πεποίθηση πως η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμοι να αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας και να την οδηγήσουν στην ανάπτυξη εξέφρασε ο σύμβουλος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μακάριος Λαζαρίδης, που πραγματοποίησε διήμερη περιοδεία στη Θάσο.

“Οι πολίτες, με κάθε ευκαιρία, δείχνουν ότι έχουν εξαντληθεί τα όριά τους. Η χώρα χρειάζεται άμεσα πολιτική αλλαγή. Η κυβέρνηση για να κερδίσει έστω και μια ημέρα στην εξουσία δεν διστάζει να υπερφορολογεί και να φτωχοποιεί τα ελληνικά νοικοκυριά…Όσο παραμένει αυτή η κυβέρνηση η χώρα θα σέρνεται, η λιτότητα θα παρατείνεται και το μέλλον της χώρας θα κρέμεται από μια κλωστή”. Παράλληλα, προέβλεψε ότι το 2018 θα είναι χρονιά εκλογών αφού όπως σημείωσε “μπορεί οι κυβερνώντες να μην θέλουν πρόωρες εκλογές γιατί ξέρουν πως θα τις χάσουν και δεν θα ξαναδούν τις καρέκλες τους, όμως δεν μπορέσουν να εξαντλήσουν την τετραετία. Ήδη, στις κοινοβουλευτικές ομάδες τους αναπτύσσονται φυγόκεντρες τάσεις και η κυβέρνηση βρίσκεται σε αποδρομή”, ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης, που είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες στο Λιμένα, στα Λιμενάρια και τη Σκάλα Μαριών, καταγράφοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

“Η Νέα Δημοκρατία κάθε μέρα ενισχύει τη θέση της και διευρύνει το ακροατήριό της. Αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες και προετοιμάζει ένα συνεκτικό, κοστολογημένο σχέδιο για το αύριο. Σχέδιο που περιλαμβάνει δομικές μεταρρυθμίσεις που θα κάνουν πιο αποτελεσματικό τον Δημόσιο Τομέα ώστε να εξυπηρετεί τους πολίτες και να διευκολύνει την επιχειρηματικότητα. Επίσης, ένα σχέδιο που θα έχει λιγότερους φόρους και ταυτόχρονα θα δημιουργεί ένα φιλοεπενδυτικό περιβάλλον, που θα προσελκύσει ιδιωτικά κεφάλαια και θα οδηγήσει στη δημιουργία χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας”, επεσήμανε.

Ο κ. Λαζαρίδης επισκέφθηκε και συνομίλησε με εργαζομένους στα γραφεία του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας αλλά και του τοπικού γραφείου της εφορίας στο νησί. Επίσης, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Αστυνομικό Τμήμα της Θάσου και να συνομιλήσει με γυναίκες και άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και συνολικά για τα θέμα ασφάλειας στο νησί. Ο κ. Λαζαρίδης, μετέβη και σε ελαιοτριβείο της Θάσου όπου και συνομίλησε με εργαζομένους και παραγωγούς για την φετινή παραγωγή ελαιόλαδου, καθώς και για θέματα που απασχολούν γενικότερα τον πρωτογενή τομέα.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα