Μ. Γεωργιάδης: Η εθνική συνεννόηση και οι πολιτικές συνεργασίες πιο απαραίτητες από ποτέ

Σήμερα παρακολουθήσαμε από την Ιθάκη έναν θλιβερό Πρωθυπουργό μάταια να προσπαθεί να τονώσει επικοινωνιακά την καταρρέουσα κυβέρνηση του, με ένα άκρως πολωτικό διάγγελμα, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Μάριος Γεωργιάδης, θ’ αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, «Με μια απαράδεκτη ρητορική μίσους (ο κ. Τσίπρας) θέλει να διχάσει τον Ελληνικό λαό, μήπως και καταφέρει να διασωθεί εκλογικά. Με ψέματα και προκλητικούς συμβολισμούς προσπάθησε να διαχωρίσει την Κυβέρνησή του από το παλιό πολιτικό σύστημα, το οποίο αναμφισβήτητα έχει τεράστιες ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση της χώρας, ενώ στην ουσία αποτελεί ο ίδιος την χειρότερη εκδοχή του.

Όπως τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, «Αν όλα τα κόμματα δε συνειδητοποιήσουν ότι σήμερα ξεκινάει μία ακόμη πιο δύσκολη και απαιτητική περίοδος, όπου η εθνική συνεννόηση και οι πολιτικές συνεργασίες είναι πιο απαραίτητες από ποτέ, τότε δυστυχώς οι τεράστιες θυσίες του Ελληνικού λαού θα έχουν πάει χαμένες. Η Ένωση Κεντρώων, με τη δύναμη που θα της δώσει ο Ελληνικός λαός στις επόμενες εκλογές, θα αποτελέσει την εγγύηση ότι επιτέλους θα υπάρξει ουσιαστική και αποτελεσματική συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα