Μ. Βορίδης: Ο κ. Καμμένος παραδέχθηκε με τη βούλα την παράβαση του νόμου για τους μεσάζοντες

«Ο κ. Καμμένος παραδέχθηκε με τη βούλα παράβαση του νόμου για τους μεσάζοντες» δήλωσε την Πέμπτη στο ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης με αφορμή όσα είπε ο υπουργός Άμυνας το βράδυ της Τετάρτης σε τηλεοπτική του συνέντευξη για το σκάνδαλο με την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία.

«Ο νόμος όχι μόνο απαγορεύει τον μεσάζοντα αλλά και κάθε ενδιάμεσο με οποιαδήποτε σχέση» πρόσθεσε ο κ. Βορίδης υπογραμμίζοντας με βάση όσα είπε ο Πάνος Καμμένος το βράδυ της Τετάρτης ο Βασίλης Παπαδόπουλος παίρνει αμοιβή από τη Σαουδική Αραβία και άρα «κάποιος που αμείβεται για κάποιου είδους δουλειά δεν είναι πληρεξούσιος είναι αντισυμβαλλόμενος».

«Τον κ. Παπαδόπουλο τον βρήκε η Σαουδική Αραβία και πού; Γιατί μαζί τον βρήκε και η Ιορδανία και το Κατάρ. Ξαφνικά για τη συγκεκριμένη δουλειά εμφανίζεται να εκπροσωπεί τρεις διαφορετικές χώρες ο ίδιος ενδιάμεσος. Είναι και σε άλλες χώρες πληρεξούσιος της Σαουδικής Αραβίας ο κ. Παπαδόπουλος; Αν τον στέλνει μόνο με την Ελλάδα τότε προφανώς για να τον βρήκαν τρεις χώρες να συνδέεται με την Ελλάδα κάτι πουλάει σε αυτές τις χώρες σε σχέση με την Ελλάδα» πρόσθεσε ο κ. Βορίδης.

Όπως τόνισε, δε, τυχόν ακύρωση της συμφωνίας δεν αίρει το αξιόποινο πράξεων που συνδέονται με αυτήν προσθέτοντας ότι «τα αδικήματα τελούνται και εν αποπείρα. Η υπόθεση έχει μέλλον και βάθος γιατί έχουμε διαπιστώσει παράβαση του νόμου που απαγορεύει την παρουσία μεσαζόντων».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα