Μ. Βαρδινογιάννη: Όταν οι Έλληνες έχουν ένα κοινό όραμα, όλα είναι εφικτά για την δωρεά μυελού των οστών

«Όταν οι Έλληνες έχουν ένα κοινό όραμα, όλα είναι εφικτά», δήλωσε η πρόεδρος του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας», Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, με αφορμή τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν και καταδεικνύουν τη σημαντική αύξηση του αριθμού εθελοντών δοτών μυελού των οστών στη χώρα μας.

Η κ. Βαρδινογιάννη, υπογραμμίζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι αν όλοι οι Έλληνες συστρατευτούμε, δεν θα υπάρχει κανένας συνάνθρωπος μας χωρίς δικαίωμα στην ελπίδα και αναφέρεται στον επόμενο στόχο του συλλόγου για τη δημιουργία μίας γέφυρας ανθρωπιάς και αλληλεγγύης ανάμεσα στην Ελλάδα και τους Έλληνες της διασποράς.

Εξέφρασε την υπερηφάνεια της «που μετά από 28 χρόνια συνεχούς προσπάθειας με το σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “Ελπίδα” και 4 χρόνια μετά από τη δημιουργία της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας”, που δημιουργήθηκε για να αυξήσει τον αριθμό των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην χώρα μας, η ελληνική κοινωνία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και αγκάλιασε το έργο μας».

Σύμφωνα με την κ.Βαρδινογιάννη, «τα αποτελέσματα μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε. Οι 27 συνάνθρωποι μας που κέρδισαν την ελπίδα για ζωή είναι ένα δυνατό μήνυμα ότι αν όλοι οι Έλληνες συστρατευτούμε, δεν θα υπάρχει κανένας συνάνθρωπος μας χωρίς δικαίωμα στην ελπίδα. Επόμενος στόχος μας είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις όλου του ελληνισμού, πραγματοποιώντας κάλεσμα στην ελληνική ομογένεια για εθελοντική δωρεά μυελού των οστών, μέσω του προγράμματος μας Make Greece Compatible».

Φωτογραφία: intimenews

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα