Μπούλμαν σε ΠΑΣΟΚ: Ελάτε στην εκδήλωση της Αθήνας

Να πάρουν μέρος στην εκδήλωση για τη βιώσιμη Ευρώπη που πραγματοποιείται στην Αθήνα στις 4 Μαρτίου υπό την αιγίδα των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών κάλεσε το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής ο επικεφαλής της ομάδας στο Ευρωκοινοβούλιο Ούντο Μπούλμαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Εφ.Συν.», με επιστολή, που έστειλε στις 13 Φεβρουαρίου στην επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας στις Βρυξέλλες Εύα Καϊλή, ο κ. Μπούλμαν καλεί το ΠΑΣΟΚ να έχει παρουσία στην εκδήλωση και να ενισχύσει την προσπάθεια για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη δημοσιότητα και συμμετοχή, στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας για προοδευτικές αλλαγές σε Ελλάδα και Ευρώπη με φόντο τις ευρωεκλογές.

Όπως φέρεται να υποστήριξε ο κ. Μπούλμαν «σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία για την Ευρώπη πιστεύω ότι όλοι συμφωνούμε ότι είναι σημαντικό να ενισχύσουμε το προοδευτικό μέτωπο και να σταθούμε δυνατά ενάντια στις ακραίες λαϊκιστικές, αντιευρωπαϊκές φωνές. Αυτός είναι και ο λόγος που ζητώ την δική σου υποστήριξη και την υποστήριξη όλων των φίλων μας στο ΠΑΣΟΚ και στο Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας».

Πρέπει να σημειωθεί ότι λίγες ημέρες πριν την επιστολή του κ. Μπούλμαν είχε προηγηθεί μεταξύ τους προφορική τετ α τετ επικοινωνία, κατά τη διάρκεια της οποίας η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ είχε ζητήσει ενημέρωση για το θέμα και τους σκοπούς αυτής της διοργάνωσης, εκφράζοντας τον προβληματισμό για τα μηνύματα που θα προέκυπταν (λόγω της πρόσκλησης προς τον πρωθυπουργό, ο οποίος συμμετέχει ως παρατηρητής στις εργασίας του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος).

Απαντώντας ο επικεφαλής της Σοσιαλιστικής Ομάδας στο Ευρωκοινβούλιο είχε υποστηρίξει παρόμοιο πλαίσιο με την μετέπειτα επιστολή του, ζητώντας το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής να στηρίξει αυτές τις προσπάθειες.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα