Ουρά τουλάχιστον επτά χιλιομέτρων σημειώνεται στην κάθοδο της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, λόγω τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στο ύψος της Αχαρνών.
Συγκεκριμένα, συγκρούστηκε ένα φορτηγό με ένα πούλμαν και ακινητοποιήθηκαν στη μεσαία λωρίδα. Τα μποτιλιαρισμένα αυτοκίνητα φτάνουν πλέον στο ύψος της Κηφισιάς.
Κυκλοφοριακό «κομφούζιο» επικρατεί και στην Αττική Οδό, καθώς τα οχήματα περιμένουν να βγουν στην εθνική οδό, που έχει μετατραπεί σε ένα ατελείωτο πάρκινγκ.
Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί και στην άνοδο της Αθηνών – Λαμίας από τα ΚΤΕΛ έως την Αχαρνών, τμηματικά, στην Πέτρου Ράλλη από Θηβών, στην Κατεχάκη (από Ηλιούπολη), στην κάθοδο της Κηφισίας από το Μαρούσι και στην άνοδο από τους Αμπελόκηπους έως το Ψυχικό, στην άνοδο της Συγγρού από Λαγουμιτζή και στην Ποσειδώνος προς Πειραιά από το ύψος του «Σταύρος Νιάρχος».
Σχετικά Νέα
-
Ηράκλειο: Επεισόδια στην πορεία αντιεξουσιαστών μετά την εκκένωση της κατάληψης «Ευαγγελισμός»
Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο κέντρο του Ηρακλείου κατά τη διάρκεια πορείας.
Πέθανε η Αλεξία Τσάτσου: Ήταν κόρη του συνταγματολόγου Δημητρίου Τσάτσου
Θλίψη σκόρπισε η είδηση ότι πέθανε σε ηλικία 54 ετών η Αλεξία Τσάτσου. Ήταν.
Χανιά: Τέσσερις συλλήψεις για τις “καραβιές” αλλοδαπών από το το Τομπρούκ της Λιβύης
Τέσσερις αλλοδαποί αναγνωρίσθηκαν και συνελήφθησαν ως διακινητές στις δύο υποθέσεις εντοπισμού και διάσωσης μεταναστών.
Λέσβος: Μυστήριο με τον θάνατο 29χρονου λιμενικού – Βρέθηκε απαγχονισμένος σε ξωκλήσι τη Μ. Παρασκευή
Λέσβος: Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου ενός 29χρονου λιμενικού, ο οποίος τη Μεγάλη.